spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Rămâne pensionarul Puicănescu şi fără restaurant ? Surse: fostul sef de politie este monitorizat de cateva institutii

Facebook Twitter Google+
Rămâne pensionarul Puicănescu şi fără restaurant ?  Surse: fostul sef de politie este monitorizat de cateva institutii

– Singura sansa este asocierea sa cu un alt om de afaceri, cel mai probabil Octavian Tanase

Omul care a avut stralucita idee de a transforma darapanata cladire a Postei din Curtea de Arges in ditamai restaurantul de fite care merge ceas, fosyul sef de la rutiera, Cristian Puicanescu,  pare ca a intrat in zodia ghinionului dar si in atentia unor servicii. Nu era de ajuns ca licitatia pentru cladirea in care desfasoara o afacere profitabila ii creaza mari probleme caci, la jumatatea lunii trecute, fostul comisar a dat de alta belea. In tot acest timp, el incearca pe toate planurile sa rezolve la modul cel mai corect dar si eficient problema care il roade cel mai tare si despre care jumatate de oras vorbeste de mai bine de doua saptamani incoace: va pastra sau nu tot el cladirea fostei Poste.

A ramas fara permis in ultima saptamana de serviciu ca politist

Ghinion maxim pentru proaspatul pensionar Cristian Puicanescu in ultima saptamana a sa ca sef al Politiei Circulatie din Curtea de Arges ! Colegii sai politisti nu l-au iertat si nici macar nu au vrut sa aude ca este sef de rutiera, asa ca, dupa ce l-au surprins cu aparatul radar ca a depasit viteza, cu mult peste cea admisa, l-au lasat fara permis. Asa se face ca Puicanescu si-a inceput prima saptamana ca pensionar fara permisul de conducere.  Cristian Puicanescu a fost surprins incalcand legea si sanctionat de politistii din judetul Dolj in data de 18 august, adica, ghinion,  exact in ultima saptamana a acestuia ca sef de rutiera, data la care inca era comisar sef al Politiei Romane si comandantul Serviciului Circulatie din Curtea de Arges. Polititsul plecase cu treburi de la Curtea de Arges la Craiova, aparatul radar suprinzandu-l conducand cu viteza excesiva pe soseaua ce leaga Pitestiul de capitala Olteniei.

Are deja concurenta la restaurant dar negociaza cu Tanase o asociere

Cu siguranta nu permisul este prioritatea numarul unu a lui Puicanescu si soarta afecrii sale care depinde de licitatia organizata de Telekom, proprietarul cladirii fostei Poste. Surse de incredere sustin ca Puicanescu a aflat si este constient ca sunt unii care stau cu ochii pe el gata sa il reclame in cazul in care s-ar arunca singur, in conditiile actuale, in a licita si da sacul cu bani pentru a pastra restaurantul. Ce ar insemna asta, potrivit surselor ? Ca imediat comisarul ar putea intra in vizorul oamanilor legii care ii vor cere sa explice provenienta banilor dati la licitatie. Asta in conditiile in care, stiti bine, in ultimii ani a avut o functie publica in cadrul Politiei Arges si, mai mult de atat, dein declaratiile de avere nu reioese ca ar castifga mult banet. De asemenea, nici firma care pastoreste acum restaurantul nu poate da de inteles ca ar avea disponibilitate la sume mari, asta in conditiile in care in 2014 profitul acesteia a fost de doar cateva mii lei iar in 2015 a crescut la un ptofit pe tot anul de putin peste 10.000 eueo, profit care ar ajunge doar pentru a plati o amenda la Directi Antifrauda aplicata de oamenii fiscului in primavara.
Cum la licitatie s-au inscris deja cativa oameni de afaceri dispusi sa ofere circa 1 milion de lei pe cladirea unde functioneaza in chirie restaurantul lui Puicanescu, este clar ca pretul final de vanzare nu va fi cel stabilit in caietul de sarcini. Complicat, dar Puicanescu stie ca nu are numai prieteni, asa ca pentru a nu atrage atentia asupra sacului de bani in varianta in care s-ar prezenta singur singurel la licitatie, a demarat negocieri cu un vechi prieten, Octavian Tanase, detinator de fabrica de mobila si alte mici afaceri profitabile. Se pare, potrivit surselor ca acesta va fi punctul sau de sprijin si garant al legalitatii tranzactiei ce se apropie cu pasi repezi. Una peste alta, discutiile pe marginea acestui subiect au incins mediul de afaceri local, multi afecristi, mai mari sau mai mici, punand deja pariuri pe seama a ceea ce se va intampla. Noi vom incerca sa va tinem la curent cu ceea ce se intampla, cu precizarea ca, atat noi cat si afaceristii seriosi ai zonei, sustinem ca familia Puicanescu trebuie si merita  sa continue in a administra ceea ce de cativa ani este punctul de atractie gastronomic al orasului.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....