spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Radu Pietreanu alias Costel din ”VACANȚA MARE” vine LA CONAC ! NU RATA UN SHOW DE ZILE MARI

Facebook Twitter Google+
Radu Pietreanu alias Costel din ”VACANȚA MARE” vine LA CONAC ! NU RATA UN SHOW DE ZILE MARI

Cine nu îl cunoaște pe Radu Pietreanu, știți voi, personajul principal din „Vacanța mare”, o  legenda a umorului romanesc, 35 de ani de cariera pe scene si in televiziune. Omul care a revolutionat umorul vine în Curtea de Argeș, la restaurantul  LA CONAC , vineri 12 aprilie,  pentru a susține un show veritabil de stand up comedy  in care publicul este partener de dialog. Cine reuseste sa stea o secunda fara sa rada primeste un premiu. Pret Bilet : 35 lei
Biletele se vor achizitiona din incinta restaurantului La Conac.

INFO ȘI REZERVĂRI LA TEL: 0754 424 643

În 1988, Radu Pietreanu a înființat grupul Vacanța Mare alături de Mugur Mihăescu și Dan Sava. În anii 2001-2002, Vacanța Mare avea un public TV de peste 2,2 milioane, o audiență apropiată de cea a meciurilor de fotbal cu mare miză ale echipelor românești.

În 22 de ani de Vacanța Mare, Radu Pietreanu a intrat în aproape toate casele românilor, prin micile ecrane, iar acum ajunge… fizic în Curtea de Argeş! Polivalentul artist, textier, muzician şi comic Radu Pietreanu vine în restaurantul LA CONAC să ne arate cine este ”profu’ de umor” și de ce stilul său inconfundabil – care a adus zâmbete pe buzele românilor zeci de ani – rămâne unic!

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....