spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Radiografia Bugetul.ro Scene de coșmar în România! Bătaie cu săbii – Un celebru clan implicat

Facebook Twitter Google+
Radiografia Bugetul.ro Scene de coșmar în România! Bătaie cu săbii – Un celebru clan implicat

Radiografia unor scene de coșmar! Un celebru clan și agenții unei firme de pază s-au bătut în parcarea unui club din Caracal. Cunoscuta grupare Cimino din Craiova i-a atacat cu săbii pe bodyguarzii unui local caracalean. Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt au început cercetările pentru două tentative de omor. Atât agenții de pază, cât și membrii grupării sunt cercetați pentru tentativă de omor.

O știre-bombă a explodat în spațiul public! Un celebru clan a fost implicat, la 31 martie, într-o bătaie cu săbii. Clubul de noapte al lui Remus Rădoi, zis Codiță, din Caracal a fost scena unui scandal-monstru, duminică dimineață, când mai mulți membri ai clanului Cimino din Craiova au atacat agenții de pază ai clubului, cu care s-au luat la bătaie. Trei persoane au fost rănite, iar două autoturisme de lux, printre care și cel al patronului, au fost avariate. Unul dintre bodyguarzii atacați a fost tăiat cu o sabie, a scris presa locală chiar de 1 aprilie. Și totuși, nu era o glumă.

Bugetul.ro a intrat pe fir și vă prezintă detalii calde, de ultimă oră, primite de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt. Biroul de presă al PT Olt susține că e vorba, de fapt, de două tentative de omor, una asupra unui bodyguard și cealaltă asupra unui membru din cealaltă tabără. Până la această oră, oamenii legii nu au efectuat nicio reținere, deși vorbim despre persoane tăiate cu sabia.

Anterior, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, ne-a precizat că a fost un conflict spontan între firma de pază a barului respectiv și mai mulți consumatori (n.m. – despre care presa locală susține că ar fi din clanul Cimino). Totodată, Dicu ne-a comunicat că apelul la 112 a fost făcut de un agent de pază. Mai mult, ea nu ne-a putut spune dacă și agenții de pază dacă au folosit arme albe.

„Referitor la altercația din data de 31 martie a.c., care a avut loc într-un bar din municipiul Caracal, vă aducem la cunoștință faptul că, în urma unui apel prin SNUAU 112, polițiștii s-au deplasat la fața locului și au intervenit în 14 min.

De asemenea, o grupă de intervenție a Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt s-a deplasat de îndată la locul incidentului, în vederea prevenirii declanșării unui alt conflict între cele două grupuri.

Precizăm faptul că polițistul prezent în bar se afla în timpul liber.

În cadrul cercetărilor, au fost identificate peste 20 de persoane implicate în conflict.

Referitor la afirmația că persoanele din Craiova s-au deplasat pentru a încasa taxă de protecție, în urma verificărilor, a reieșit că nu se confirmă, persoanele fiind prezente în acel bar, în calitate de consumatori, altercația fiind spontană.

De la locul evenimentului au fost ridicate mai multe arme albe.

Totodată, la data de 4 aprilie a.c., polițiștii au efectuat 5 percheziții pe raza municipiului Craiova, la domiciliile unor persoane implicate în acest conflict, fiind ridicate alte arme albe.

Ulterior, la data de 8 aprilie a.c., dosarul a fost preluat în cercetare proprie de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Inspectoratul de Poliție Județean Olt nefiind delegat să desfășoare activități”, ne-a precizat IPJ Olt.

În presa locală, Alexandra Dicu, imediat după scandal, a dat mai multe detalii: „Duminică, în jurul orei 4.00, într-un club de noapte din Caracal a avut loc o altercație între mai mulți tineri din municipiul Craiova și agenții de pază.

Tinerii ar fi atacat agenții de pază cu obiecte confectionate pentru taiere și lovire, pe motiv că aceștia i-au evacuat din club.

În urma incidentulului au fost avariate și două mașini parcate în zona clubului.

Trei persoane au fost rănite în urma altercației”.

Atât agenții de pază, cât și membrii clanului, cercetați pentru tentativă de omor

Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt ne-a dezvăluit că e vorba despre două victime: un agent de pază și un membru al celeilalte tabere. Mai mult, ni s-a comunicat că „discutăm despre persoane și atât”, nu despre clanuri.

„Nu a fost dispusă nicio măsură preventivă. Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt face cercetări ca urmare a declinării competenței de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal. Toate infracțiunile pentru care s-a început urmărirea penală, respectiv ultraj, tulburarea liniștii publice, distrugere sunt infracțiuni de competența parchetelor ordinare, respectiv parchetelor de pe lângă judecătorii. Întrucât exista suspiciunea cu privire la o potențială tentativă de omor, pentru care parchetele locale nu au competență, s-a dispus declinarea la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt. Noi facem cercetări din perspectiva infracțiunii de omor. Așteptăm actele medico-legale, iar în momentul în care ne vor parveni și acestea, urmează să stabilim dacă discutăm despre tentativă de omor sau de o altă infracțiune, respectiv de lovire sau purtare abuzivă. S-au emis citații pentru data de 16 aprilie față de agenții de pază, dar dumnealor n-au venit, spunând că au alte priorități. Astfel, s-a stabilit o nouă întâlnire pentru data de 23, în vederea audierii agenților de pază. Discutăm de două tentative, una unde victima ar fi una agent de pază, cealaltă – victima ar fi o persoană care are domiciliul în Craiova. Nu știu despre clanuri. Noi discutăm de persoane și atât”, ne-a comunicat o reprezentantă a PT Olt.

Vezi și Ipoteză-dinamită! Mutarea la închidere pe care o va face Klaus Iohannis, după ce PSD a anunțat că îl execută pe Tudorel Toader

SURSE După ultimatumul dat de Liviu Dragnea, ANPC ar face o mutare total neașteptată: ‘E prima dată când se întâmplă una ca asta’

Vești importante pentru pensionari! Ce se întâmplă cu pensiile

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments