spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Râde ciob de oală spartă ! ADRIAN MIUȚESCU: ”NICI PRIMARII PSD NU MAI AU ÎNCREDERE ÎN PSD!”

Facebook Twitter Google+
Râde ciob de oală spartă !  ADRIAN MIUȚESCU: ”NICI PRIMARII PSD NU MAI AU ÎNCREDERE ÎN PSD!”

E cunoscut faptul că primarii PNl nu il mai suporta pe Miuţescu şi echipa de conducere judeţeană a partidului. Cel putin jumătate dintre ei sunt pe picior de plecare şi  au negociat, sau sunt in negocieri, cu ALDE, USR sau PSD. Mai pe scurt, primarii nu mai au incredere in PNL Argeş ! În aceste condiţii parea amuzant un comunicat de presa remis jurnaliştilor din Argeş in care Miuţescu vede paiul din ochiul altuia nu şi bârna din ochiul său. 

Iată comunicatul PNL Argeş:

„NICI PRIMARII PSD NU MAI AU ÎNCREDERE ÎN PSD!

Primarii sunt revoltați de atitudinea ministrului Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, în ceea ce privește bugetul pe care urmează să-l primească de la guvern.

 Începând cu edilii de comună până la cei de municipiu, aceștia susțin că au fost păcăliţi de ministrul de Finanţe. În urma unor înțelegeri semnate între asociațiile pe care le reprezinată și ministru, se vor pierde 200 de lei pe cap de locuitor. Adică, potrivit primarilor, se semnează un document cu 1.200 de lei pe comună, pe cap de locuitor şi vin prin bugetul de stat doar 1.000 de lei pe locuitor. Aici nu mai suntem în zona minciunii – spun primarii – este mai mult decât minciună.

Evident că Teodorovici neagă că din cauza lui s-ar fi produs acest lucru.

Iată ce declară Teodorovici: ”Anul trecut, primăriile au avut 700 de lei pe cap de locuitor şi anul acesta sunt 1.000 de lei pe cap de locuitor, dar nu mai puţin de 2 milioane de lei pe comună. O să invit cele patru structuri asociative, dacă nu chiar mâine sau cel târziu miercuri la o discuţie legată de buget pe cheltuielile pe partea socială, ca să clarificăm, încă o dată, toate aceste lucruri şi alte elemente pe care dânşii le au de adus în discuţie, nu neapărat pe partea de finanţe, în general, ca să ştim exact.”

Președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu a punctat pe această temă afirmând că nici primarii PSD nu mai au încredere în PSD: ”Guvernul PSD ne-a învățat cu minciuni la foc automat. Începând cu minciunile mari că vor face autostrăzi și spitale până la cele banale privind alocarea de fonduri către comune și orașe. Nici primarii PSD nu mau au încredere în PSD! Și asta pentru că orice primar, înainte de toate, are o datorie față de comunitatea care i-a dat votul și l-a mandatat să aibă în grijă treburile publice!”

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....