Acest continut nu poate fi copiat !
spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

PUCI ÎN PĂDURE ! PSD a decis la un chef de taină, la Nucşoara, mazilirea unor şefi de ocoale silvice ! CE INTERESE SUNT ?

Facebook Twitter Google+
PUCI ÎN PĂDURE ! PSD a decis la un chef de taină, la Nucşoara, mazilirea unor şefi de ocoale silvice !  CE INTERESE SUNT ?

Surse bine informate din interiorul PSD Argeş, ne-au dezvăluit faptul că a fost mare întîlnire de taină, saptamana trecuta, la o cabana din Nucsoara. Aici, mai multi pesedisti sub coordonarea unui europerlamentar, a unui deputat dar si a unui prefect reactivat recent in alt judet,  au pus-o de un chef unde au gandit un plan ce are ca tinta schimbarea a 2 sefi de ocoale silvice, respectiv Daniel Serbanoiu de la Ocolul Silvic Vidraru si Mihail Tomescu de la Ocolul Silvic Domnesti. Sursele noastre spun ca organizatorii puciului sunt tocmai cei care au urmarit de mai mult timp functiile celor doi şi care i-au convins pe cei cativa capi ai PSD Argeş să ii sprijine in tentativa lor. Informaţia încă nu a ajuns si la urechile celeilalte tabere din PSD şi care deţine controlul oficial dar şi cea care i-a sprijint pe cei doi sefi de ocol care vor fi demisi cat de curand , dacaă acţiunea puciştilor va reuşi….

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....