spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

PROGRAMUL MARILOR MAGAZINE SI AL INSTITUTIILOR IN MINIVACANTA DE SFANTA MARIA

Facebook Twitter Google+
PROGRAMUL MARILOR MAGAZINE SI AL INSTITUTIILOR IN MINIVACANTA DE SFANTA MARIA
Minivacanta de care se bucura romanii atrage, ca la orice zi de sarbatoare legala, si modificari importante in programul marilor magazine sau al institutiilor. Astfel, in timp ce angajatii la stat au primit două zile libere în datele de 14 și 15 august, salariatii altor instutuții sau din mediul privat funcționează după alt program.
Potrivit anunturilor oficiale, agențiile poștale și băncile vor avea program normal în data de luni, 14 august dar vor fi închise în date de marti, 15 august. Bancomatele şi maşinile multifuncţionale vor fi disponibile permanent, clienţii având la dispoziţie serviciile de internet şi mobile banking pentru a realiza diverse operaţiuni şi tranzacţii.
Vestea buna este ca, daca vi se termina proviziile, marile lanţuri de mahazine şi centrele comerciale – Carrefour, Auchan, Metro, Profi, Kaufland, Lidl, et –  vor avea program normal  în zilele de 14 şi 15 august.
Reamintim ca bugetarii vor avea o minivacanţă de patru zile, în perioada 12 – 15 august, după ce Executivul a apobat, în şedinţa din 20 iulie, declararea zilei de 14 august 2017 ca zi liberă, aceasta urmând să fie recuperată, în regim de program normal, în data de 19 august sau prin prelungirea timpului de lucru până la data de 25 august 2017. Ei vor reveni la programul normal de lucru abia miercuri, 16 august.
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....