spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Profitati cat mai puteti – Se inchide Bazinul din Mioveni

Facebook Twitter Google+
Profitati cat mai puteti – Se inchide Bazinul din Mioveni

Mergeti să profitați de aceste zile de serviciile Bazinul de Înot Mioveni deoarece, la sfârșitul acestei luni activitatea se va sista pentru efectuarea reviziei tehnice anuale.

Revizia tehnică a instalațiilor bazinului  din Mioveni este programată pentru perioada 01 – 31 August, timp în care se vor realiza și lucrări de curățenie și igienizare a întregului spațiu. Lucrările presupun operațiuni de curățare a filtrelor și igienizare a bazinului, astfel încât, să respecte toate cerințele de siguranță și igienă pentru cei care vin să înoate aici.
Bazinul dispune de saună, sonorizare, wi-fi, cabine de schimbat, duşuri, toalete. Calitatea apei din piscină este asigurată prin efectuarea de măsurători, probe și analize periodice, prin filtrarea şi tratarea acesteia cu soluţii profesionale, care respectă normele sanitar-veterinare în vigoare.
Persoanele care nu au echipament specific pot găsi astfel de articole în incinta bazinului.
PROGRAM DE FUNCȚIONARE
Luni – Vineri: 08.00 – 22.00;
Sâmbătă – Duminică: 08.00 – 16.00;
PROGRAM EXCLUSIV PENTRU AGREMENT
Luni, Miercuri: 19.00 – 22.00.
Marți, Joi, Vineri: 20.00 – 22.00.
Sâmătă, Duminică: 12.00 – 16.00.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: [email protected]

Facebook Comments

Mai poti citi si....