spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

PROFIT nu scrie degeaba – S-au luat primele măsuri în cazul familiei care trăieşte fără curent electric şi apă

Facebook Twitter Google+
PROFIT nu scrie degeaba – S-au luat primele măsuri în cazul familiei care trăieşte fără curent electric şi apă

 #Asistenţa socială le-a făcut o vizită bătrânilor

#ZIARUL PROFIT si oameni de bine o vor duce pe femeie la analize

Nu puţine au fost reacţiile argeşenilor în urma articolului publicat în ediţia anterioară a ziarului PROFIT, în care prezentam povestea unei familii de bătrâni care trăieşte, în anul 2017, în centrul municipiului Curtea de Argeş, fără curent electric, fără apă potabilă şi în condiţii de igienă greu de imaginat.

Impresionaţi de povestea celor doi dar mai ales de faptul că femeiea este grav bolnavă, argeşenii cu suflet mare ne-au contactat pentru a-i îndruma spre familia Toma, pe care să o ajute fiecare cum poate.

Un om de afaceri din Curtea de Argeş care preferă să fie anonim va plăti su set complet de analize medicale pentru Ileana Toma, la o clinică privată iar mai apoi o va duce să fie consultată şi de un medic. Săptămâna aceasta, după ce analizele vor fi gata, redactorii PROFIT o vor ajuta pe femeia supraponderală să ajungă şi la un medic chirurg la Spitalul Municipal, existând suspiciuni că aceasta ar trebui operată cât mai urgent.

De asemenea, cei doi bătrâni au primit vizita asistenţilor sociali trimişi de Mariana Moise, care au încercat să găsească cea mai bună variantă, atât pentru ca celor doi să li se poată face mutaţie la Curtea de Argeş cât şi să fie duşi în chirie într-o cameră unde să aibă măcar minimum de condiţii de igienă.

Cei care vor să îi ajute în vreun fel, îi pot găsi în căsuţa de lângă fosta cale ferată, în spatele fostei fabrici Argpan din Curtea de Argeş (zona Făgăraş).

 

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....