Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Probleme cu licitaţiile la Piteşti! 

Publicat

in

Primăria Piteşti a fost nevoită să reia anumite licitaţii pentru reabilitarea de străzi şi nu numai, din diverse motive. De exemplu, din cauza unor răspunsuri neconforme ale proiectantului la solicitările de clarificări făcute de autorităţile centrale, a fost nevoie de reluarea licitaţiei pentru reabilitarea străzii Trivale. Valoarea acestei investiţii este de 1,8 milioane lei, iar 15 aprilie este termenul limită de depunere a ofertelor. De asemenea, pentru reabilitarea străzii Banu Mărăcine – 430.392 lei – nu a fost depusă nicio ofertă, aşa că licitaţia va fi reluată. În ceea ce priveşte sala de sport proiectată pentru Liceul Teoretic „Ion Cantacuzino” – 1,8 milioane lei – au fost depuse şase oferte care în prezent sunt în evaluare tehnică. O mare problemă este pentru proiectul de extindere a Şcolii „Mircea cel Bătrân” din Trivale. Suma pusă iniţial la bătaie de către Guvern prin PNDL II – circa 17 milioane lei – a fost neatractivă pentru firme, licitaţia fiind deja reluată de trei ori. Primăria a suplimentat bugetul investiţiei cu încă aproape 3 milioane lei, iar acum se aşteaptă să se vadă dacă va fi sau nu cineva interesat. Firmele susţin că şi suma cu pricina ar fi prea mică în raport cu amplarea lucrărilor.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

ACUM! Accident groaznic la Merișani – Intervin 3 ambulanțe

Publicat

in

De

În urma cu puțin timp un grav cccident rutier a avut loc pe DN 7C, comuna Merișani, sat Dobrogostea. Potrivit primelor informații sunt 3 persoane încarcerate.
Intervin un echipaj cu o autospecială de intervenție, un echipaj cu o autospecială de descarcerare, 2 ambulanțe SMURD (TIM și B2) și un echipaj SAJ

Revenim cu detalii…

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Romii se revoltă! `Intențiile lui nu sunt legate de exterminarea romilor`

Publicat

in

De

Protest în Târgu Mureș cu 500 de participanți după declarațiile primarului, Dorin Florea care a spus că ar trebui monitorizată și controlată natalitatea în rândurile familiilor sărace de etnie romă.

La aproape o săptămână de la declarațiile rasiste ale edilului cei jigniți de acesta au decis să protesteze cerând demisia primarului. Unii dintre participanți erau pentru prima dată la o acțiune civică de felul acesta.

Au fost aproximativ 500 de participanți romi și neromi din Tg. Mureș, unii dintre ei prima dată la un protest în special din carierele marginașe, sărace și ignorate de ”primarul minune” care nu a ținut cont niciodată de aceste cartiere în investițiile pe care le-a făcut. Știm foarte bine că a avut agenți electorali în rândul romilor, și aici este problema pentru că romii l-au susținut pe acest domn să obțină mandat de primar și s-a întors împotriva lor ulterior. Parctic și-a pierdut o parte din suportul alegătorilor din Tg. Mureș venind cu astfel de declarații.

Intențiile lui nu sunt legate de exterminarea romilor sunt legate de mandatul lui viitor. Acest domn își pierde funcția și caută soluții, scopul a fost să își mențină poziția.

A fost debutul astăzi dar de acum vor urma și alte forme de protest. Vom cere președintelui Klaus Iohannis să retragă decorația acordată de Băsescu acestui domn. Vom depune și o plângere penală la parchet pe numele primarului, totodată intenționăm să creăm o petiție pentru prefectul județului Mureș ca să îl suspende din funcție” a declarat pentru b1.ro sociologul și activistul pentru cauza romilor, Ciprian Necula, arată realitatea.

Vezi și:

EXCLUSIV Document. Ministrul Marcel Vela răstoarnă acuzațiile lui Dumitru Coarnă

EXCLUSIV Marcel Vela ascunde planul de reorganizare a Poliției: A fost o discuție doar pentru că a crea senzația că ne consultă

Mare atenție, Marcel Vela! Bubuie Ministerul de Interne: Șeful Jandarmeriei Române, acuzat de răpire

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend