Conecteaza-te cu noi

Pitesti

Problema EXISTENŢIALĂ la PITEŞTI: BĂIATUL CU FLAUTUL – TU CE PARERE AI ?

Publicat

in

Pe langa obisnuitele probleme de ordin administrativ cu care se confrunta pitestenii si semalate primarului Ionica, mai nou, a aparut una ce pare a stresa o buna parte a populatiei, in special cea care locuieste in centru. Astfel numai in ultima luna primarul Ionica nu stie ce si cum sa raspunda unor repeteate reclamatii ce privesc pe cei doi muzicanti care isi fac aproape zilnic shpw-ul in zona magazinului Trivale. Vorbim aici de doi argeseni, tata si fiu din comuna Valea Danului, care au participat cu succes si la un concurs de talente la o televiziune nationala. Familia Stefanescu canta zilnic in centru iar evidentiatul este baiatul care a crescut intre timp si incanta (sau enerveaza) trecatorii cu flautul sau.

Iata cum suna una din reclamatiile la adresa acestora:

„Va rog foarte mult sa dispuneti ca baiatul care canta la flaut in fata magazinului Trivale de 3 ani sa se mute in alta parte,pentru ca locatarii blocului din apropiere ne-am saturat de concertele lui.Oare are autorizatie sa ne streseze zilnic? Este un mod de cersit incurajat de municipalitate si politie.Va rugam sa luati masuri.Cu multumiri astept raspuns.”

Nu este singura sesizare iar primarul Ionica nu a dat inca un raspuns. Voi ce parere aveti, ce ar trebui sa faca Ionica, baiatul cu flautul si pitestenii reclamanti ?

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

MULȚI SUNT DIN ARGEȘ – 165 de primari PNL dați pe mâna DNA de ministrul liberal

Publicat

in

De

În prag de alegeri locale, 165 de primari liberali riscă să ajungă să fie anchetați de DNA pentru că au fost turnați de propriul ministru. Ion Ștefan, de la Dezvoltare, s-a dus la DNA și le-a spus procurorilor ce nereguli a găsit despre propriii primari, în programele PNDL 1 și PNDL 2.

Așa cum ziarul nostru relata inca de acum doua saptamani, Corpul de Control al ministerului a găsit, în PNDL 1, în cadrul primarilor din PNL pe care i-a controlat, nereguli în proiecte în valoare de 2.335.717 lei. Același organism de control a stabilit că primarii PSD au comis nereguli în proiecte în valoare de 928.000 de lei, iar totalul ”pagubei” pentru care a fost sesizat DNA este de 3.264.000 de lei.

Alte proiecte au picat la controalele Direcției Generale Dezvoltare Regională și Infrastructură. Astfel, în cadrul primăriilor PNL, sumele ce trebuie returnate sunt de aproape 18 milioane de lei, în timp ce în cele cu primari PSD sunt de aproape 16 milioane de lei.

Un alt control a fost efectuat de Inspectoratul de Stat în Construcții. La primarii PNL, ISC a găsit nereguli în valoare de aproape 6 milioane de lei, iar la localitățile cu primari PSD suma este de 6.300.000 de lei. Și mai interesant, conform documentelor care au ajuns și la DNA, este că valoarea proiectelor fără probleme din cadrul PNDL 1 din primăriile PNL sunt de peste 102 milioane de lei, în timp ce în cele ale PSD sunt de peste 188 de milioane de lei.

Astfel, după ce a trimis Corpul de Control, Inspectoratul de Stat în Construcții și Direcția Generală Dezvoltare Regională și Infrastructură să verifice proiectele prin PNDL s-a ajuns la concluzia că, de exemplu, pe PNDL 1, în urma controlului început în noiembrie și finalizat de curând, 38 de primari PNL să ajungă pe mâinile DNA, anunță Antena 3, care a prezentat și o serie de documente în acest sens!

Ion Ștefan și-a trimis propriii primari în gura DNA, iar pe 9 februarie, procurorii au descins la sediul ministerului, de unde au ridicat mai multe documente. Controlul demarat de guvernare PNL a găsit nereguli în cazul a 29 de primari și care au fost sesizate în urma controlului Direcției Generale Dezvoltare Regională și Infrastructură. Alți 9 primari liberali vor da declarații la DNA pentru neregulile descoperite de ISC.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ALERTĂ DE VREME SEVERĂ ÎN ARGEȘ – VEZI ZONELE VIZATE

Publicat

in

De

ANMH a transmis, in urma cu putin timp, doua avertizari de vreme rea cu privire la intensificări ale vântului începând de mâine dimineață și până luni seară. Astfel, județul Argeș se va afla sub incidența codului galben, în timp ce pentru zona montană a fost lansat codul portocaliu. Atât codul galben cât și codul portocaliu vor intra în vigoare de mâine seară, începând cu ora 18.00, iar intensitatea rafalelor de vânt va fi de 70 km/h în zona de deal și câmpie, pe când la munte va ajunge și la 130 km/h. Astăzi, la nivelul Argeșului, va fi instituit și Comitetul Județean pentru Situații de Urgență în vederea activării grupurilor operative pe durata codului.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend