spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Problema EXISTENŢIALĂ la PITEŞTI: BĂIATUL CU FLAUTUL – TU CE PARERE AI ?

Facebook Twitter Google+
Problema EXISTENŢIALĂ la PITEŞTI: BĂIATUL CU FLAUTUL – TU CE PARERE AI ?

Pe langa obisnuitele probleme de ordin administrativ cu care se confrunta pitestenii si semalate primarului Ionica, mai nou, a aparut una ce pare a stresa o buna parte a populatiei, in special cea care locuieste in centru. Astfel numai in ultima luna primarul Ionica nu stie ce si cum sa raspunda unor repeteate reclamatii ce privesc pe cei doi muzicanti care isi fac aproape zilnic shpw-ul in zona magazinului Trivale. Vorbim aici de doi argeseni, tata si fiu din comuna Valea Danului, care au participat cu succes si la un concurs de talente la o televiziune nationala. Familia Stefanescu canta zilnic in centru iar evidentiatul este baiatul care a crescut intre timp si incanta (sau enerveaza) trecatorii cu flautul sau.

Iata cum suna una din reclamatiile la adresa acestora:

„Va rog foarte mult sa dispuneti ca baiatul care canta la flaut in fata magazinului Trivale de 3 ani sa se mute in alta parte,pentru ca locatarii blocului din apropiere ne-am saturat de concertele lui.Oare are autorizatie sa ne streseze zilnic? Este un mod de cersit incurajat de municipalitate si politie.Va rugam sa luati masuri.Cu multumiri astept raspuns.”

Nu este singura sesizare iar primarul Ionica nu a dat inca un raspuns. Voi ce parere aveti, ce ar trebui sa faca Ionica, baiatul cu flautul si pitestenii reclamanti ?

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....