spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Prinţul William vorbeşte şi el despre moartea tragică a mamei sale. Declaraţii emoţionante, la scurt timp după ce Prinţul Harry şi-a deschis sufletul în faţa publicului

Facebook Twitter Google+
Prinţul William vorbeşte şi el despre moartea tragică a mamei sale. Declaraţii emoţionante, la scurt timp după ce Prinţul Harry şi-a deschis sufletul în faţa publicului

După ce Prinţul Harry s-a deschis în faţa fanilor şi a vorbit în mod public despre trauma prin care a trecut după decesul mamei sale, Prinţesa Diana, a venit rândul fratelui său mai mare, William, să vorbească candid despre propria suferinţă.

Potrivit publicaţiei People, Prinţul William încă se află în şoc din cauza decesului brusc al mamei sale, Prinţesa Diana, chiar dacă au trecut aproape 20 de ani de la tragicul accident rutier în care aceasta şi-a pierdut viaţa.

“Şocul este cea mai mare chestie”, povesteşte Prinţul într-un nou documentar realizat de BBC, numit ”Mind Over Marathon”.

”Încă simt, 20 de ani mai târziu, un şoc în interiorul meu… Oamenii spun că un şoc nu poate rezista atât de mult, dar la mine da… Nu poţi să treci niciodată peste asta. Este un moment atât de mare în viaţa ta încât nu te părăseşte niciodată, doar înveţi să te obişnuieşti cu el”.

În documentarul sus menţionat, care urmăreşte povestea a 10 alergători la maraton din Londra care se luptă şi cu probleme legate de sănătatea mintală, William vorbeşte candid despre pierderea suferită, dar şi despre modul în care a învăţat să trăiască cu acest gol imens în interior.

Vorbind cu gazda Nick Knowles, William i-a explicat acestuia că acceptând faptul că e ok să te simţi aşa l-a ajutat să proceseze durerea.

“Încerci să îţi înţelegi emoţiile mult mai mult decât o persoană care nu a suferit nicio pierdere în viaţă, iar asta e ceva critic”, spune William. ”Este despre explicarea emoţiilor, ce înseamnă emoţiile respective, de ce simt în modul în care simt. Odată ce începi să raţionalizezi puţin, înţelegi: <Okay, deci sunt puţin nervos şi dezamăgit şi supărat în legătură cu ceva, apoi poţi să relativizezi şi să te confrunţi cu acel ceva>”.

William şi-a motivat pasiunea pentru sănătatea mentală evocând propriile lupte, prin itnermediul campaniei de promovare a organizaţiei Heads Together, pe care o conduce alături de soţia sa, Kate Middleton şi fratele său, Prinţul Harry.

“Am propriile mele motive pentru care sunt atât de implicat în sănătatea mintală: ceea ce mi s-a întâmplat mie şi mamei mele când eram atât de tânăr. Totul se concentrează asupra sănătăţii mintale”.

Declaraţiile Prinţului William vin în contextul în care zilele trecute, fratele său Harry s-a deschis pentru prima oară în faţa publicului şi a vorbit despre moartea mamei sale.

Mărturiile lui Harry le puteţi citi AICI: Prinţul Harry vorbeşte despre moartea mamei sale, Lady Di: ”M-am închis în mine când a murit mama”.

Facebook Twitter Google+

Redactor colaborator

Facebook Comments

Mai poti citi si....