spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Prinţul Harry şi Meghan Markle au stabilit data şi locul nunţii. Când va avea loc fericitul eveniment

Facebook Twitter Google+
Prinţul Harry şi Meghan Markle au stabilit data şi locul nunţii. Când va avea loc fericitul eveniment

Prinţul Harry şi actriţa americană Meghan Markle se vor căsători în luna mai la biserica Saint George, din Castelul Windstor, a comunicat Palatul Kensington, conform site-ului postului BBC.

Familia regală va plăti pentru ceremonie, inclusiv pentru servicii, muzică, aranjamente florale şi recepţia, urmând ca data nunţii să fie anunţată.

Jason Knauf, un purtător de cuvânt al prinţului Harry, în vârstă de 33 de ani, a declarat că acesta îşi doreşte ca nunta să „reflecte cine sunt ei ca şi cuplu” şi ca „publicul să se simtă o parte din acea zi”.

Purtătorul de cuvânt a descris Castelul Windstor ca fiind „un loc foarte important” pentru cuplu, adăugând că cei doi au petrecut mult timp acolo încă de când s-au cunoscut.

Biserica Saint George a devenit un loc special după ce tatăl lui Harry, prinţul Charles, s-a căsătorit cu ducesa de Cornwall în anul 2005.

Locul a fost, de asemenea, ales pentru căsătoria vărului prinţului Harry, Peter Phillips cu Autumn Kelly în 2008, şi al contelui şi contesei de Wessex în 2009.

Prinţul Harry şi actriţa Meghan Markle sunt împreună de peste un an, şi urmează să se căsătorească, a confirmat, luni,Clarence House, reşedinţa oficială a prinţului.

Facebook Twitter Google+

Redactor colaborator

Facebook Comments

Mai poti citi si....