spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Primul avocat al lui Gheorghe Dincă face dezvăluiri! Motivul pentru care monstrul le-ar fi pe cele două fete

Facebook Twitter Google+
Primul avocat al lui Gheorghe Dincă face dezvăluiri! Motivul pentru care monstrul le-ar fi pe cele două fete

Primul avocat al lui Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, a făcut dezvăluiri!

Bogdan Alexandru spune că Dincă a fost întrebat de către anchetatori de ce a săvârșit crimele. Răspunsul a fost cutremurător.

„Pot să presupun că discuțiile purtate cu el sambătă și duminică (imediat după reținerea lui Gheorghe Dincă – n.n.) l-au determinat să recunoască o stare de fapt care rezulta din probe… La acel moment nu erau suficiente probe în cazul primei fete, Luiza. Dânsul cred că a avut și mustrări de cunoștință”, a declarat la Digi24 Bogdan Alexandru.

„Am fost curios ca să aflu… Am vorbit cu soția, cu fiica și cu unul din fiii lui. Nu a fost așa cum s-a auzit… A fost un tată bun, care a muncit și care a avut grijă de familia lui. Fiica lui a spus că s-a ocupat de educația lor și a luptat foarte mult ca toți copiii lui să facă studii superioare. Cu doi din ei a și reușit”, a spus Bogdan Alexandru.

Bogdan Alexandru spune că Gheorghe Dincă a fost întrebat de către anchetatori de ce a săvârșit crimele, iar răspunsul acestuia a fost ciudat.
„Nu-și poate explica ce s-a întâmplat cu el, a avut momente de furie în care pur și simplu nu a mai judecat”, a spus avocatul.

Vezi și:

EXCLUSIV Răsturnare de situație în privința telefonului de pe care a sunat Alexandra! Dincă nu suna de pe el, dar folosea Internetul

CCR a luat decizia! Noi meserii încadrate pe lista locurilor de muncă cu condiții speciale

SURSE Nicolae Alexe poate scăpa fără nicio sancțiune! Documentul care-l poate salva

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments