Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Primarul Preda face, nu povestește! Valea Danului iluminată 100% cu lămpi LED

Publicat

in

La Valea Danului, primarului Vasile Preda nu prea îi plac poveştile, in special cele electorale. Asta pentru ca este omul faptelor iar faptele nu ii mai lasa timp si de povestit. Un exemplu concret ăn acest sens,  este faptul ca la aceasta ora se lucreaza intens la finalizarea noului sistem de iluminat al comunei, o idee ambitioasa a primarului Preda si care, iată, este pusa in practica. ” Nu as spune sigur dar cred ca vom fi printe primele, sau putinele, comune din judetul Arges care va avea un iluminat 100% cu LED. De regula in alte comune s-a optat pentru amplasarea acestor tipuri de lampi doar pe strazile principale. La Valea Danului se  montează LED-uri nu numai pe strada principala ci pe toate ulitele si strazile din toate satele”, ne-a declarat primarul Vasile Preda care a dat asigurari ca, in maxim o luna si ultima ulita a comunei va fi luminata cu LED-uri. Pînă în prezent s-au montat LED-uri in peste jumatata din comuna iar actiunea va fi finalizata luna viitoare. Conform primarului, factura la iluminat public nu va scadea foarte mult, dar avantajul major va fi acela că Valea danului va fi mult mai luminata, asta pentru ca, faţă de lampile traditionale montate pana în prezent, din doi in doi stalpi, noile lampi LED sunt montate pe fiecare stalp din comuna.

Vasile Preda spune ca banii necesari schimbarii sistemului de iluminat public au proovenit din fonduri proprii generate de concesionarea pasunilor. Reamintim ca in ultimi 20 ani comuna Valea Danului nu a obtinut niciun leu din concesionarea pasunilor pentru ca vechile administratii nu s-au ocupat de amenajamentul pastoral. Tot din banii obtinuti din concesionarea pasunilor, pe langa iluminatul cu LED, se vor mai face lucrari de pietruire si modernizare a catorva ulite cu probleme.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

SCANDAL la CURTEA DE ARGEȘ! Angajat al primăriei, în direct la TV: „O GAȘCĂ 3 persoane CONDUCE totul în PRIMĂRIE !” – VIDEO

Publicat

in

De

A fost scandal monstru in primaria Curtea de Arges după ce un angajat al instituției, Toader Prodea, a intervenit in direct la televiziune, la emisiunea CHESTIUNI ARZĂTAORE de la Super TV, și a dezvaluit, revoltat, ce se petrece in primărie. Acesta a spus ca Primăria e condusa de o gasca de cateva persoane care dirijeaza tot ce se intampla în primărie și in oraș. Intrebat daca nu ii e teama ca va fi luat la rost după dezvaluirile sale in direct, acesta a precizat ca i s-a luat de tot ceea ce vede si simte in primărie, ca angajat, si a pomenit si de niste declaratii la DNA.

Cum era de asteptat, a doua zi, primarul Panturescu l-a convocat la prima ora pe angajatul Prodea l-a certat si l-a amenintat cu sanctiuni drastice pentru ca a avut curajul sa intre in direct la o televiziune si sa spuna adevarul despre grupul de interese din Primaria Curtea de Arges.

VIDEO MAI JOS. CURSOR la MIN 34

LIVE – CHESTIUNI ARZATOARE

LIVE – CHESTIUNI ARZATOARE – PROTEST DE AMPLOARE ÎN FAȚA POLIȚIEI din ARGES ! COMISAR ȘEF ÎN VIZORUL MINISTRULUI – OAMENII VOR DREPTATEIntră şi tu in direct la tel: 0348 410 318, pe mesageria FB sau WhatsApp 0744 980 915

Publicată de Profit 24 TV pe Marţi, 18 februarie 2020

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

La ALDE Argeș, cântă cucuveaua… ! Liderul Codruț Matei a plecat la PRO ROMÂNIA – VA CANDIDA LA PRIMĂRIA BASCOV

Publicat

in

De

Continuă și se accentueaza valul migraționist in politica argeșeana. După scandalul PMP de la Bradu cand buna parte a organizatiei a trecut la PSD, la sediul ALDE incepe sa cînte cucuveaua. Astfel, de astazi, liderul Organizației de Tineret ALDE Argeș, Codruț Matei, consilier local în comuna Bascov, a părăsit partidul pentru a se alătura PRO România .
„Am ales să îmi continui parcursul în politică alături de PRO România, pentru că în momentul de față mi se pare singurul partid consecvent, care spune lucrurilor pe nume și care ține cu România. Mai mult, aici îmi regăsesc prieteni, persoane dragi și oameni cu care am făcut echipă în trecut. La alegerile locale din vară, voi fi candidatul Pro România pentru funcția de primar al comunei Bascov.
”, a declarat Codruț Matei. Cam același text il spunea politicianul si cand a intrat in PC-ul lui Voiculescu dar si atunci cand a trecut la ALDE.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend