spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Primarul Georgescu, mesaj de ultima ora privind starea drumurilor

Facebook Twitter Google+
Primarul Georgescu, mesaj de ultima ora privind starea drumurilor

Pe străzile din Mioveni nu au apărut blocaje şi nu s-au înregistrat evenimente rutiere cauzate de condiţiile meteorologice nefavorabile, zapda-mioveni-2asta deoarece, tilajele de deszăpezire au intervenit pentru a degaja carosabilul încă de cursul nopţii.
În total au fost utilizate 30 utilaje de deszăpezire, stocurile de material antiderapant fiind de 250 tone de sare, 2000 mc de nisip, 30 tone de clorură de calciu (granule) şi 500 kg inhibitor, acestea fiind destinate pentru curățarea carosabilul, a trotuarele și a zonele care aparțin domeniului public.
În momentul de față utilajele sunt în continuare pestrăzile oraşului și intervin acolo unde se impune.
zapada-mioveni-1Reamintim că, procedura de deszăpezire este asigurată de Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni și S.C. Construcţii Reparaţii Mioveni SRL.
Orice problemă referitoare la deszăpezirea în oraşul Mioveni poate fi semnalată la dispeceratul non-stop de la SC S.Ed.C Mioveni (număr de telefon: 0348/457.102) sau la Primărie (număr de telefon: 0348.455.999).
Cetăţenii sunt rugaţi să apeleze la aceste numere pentru a anunţa unde sunt probleme.
De menționat faptul că, acțiunea de deszăpezire a Bulevardului Dacia, care este Drum Național este executată de Secția Drumuri Naționale – Argeș.
Creșele, căminele și grădinițele din Mioveni își desfășoară activitatea în regin normal de funcționare.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: [email protected]

Facebook Comments

Mai poti citi si....