spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Primarul Bucălie de la Mălureni, găsit incompatibil de ANI

Facebook Twitter Google+
Primarul Bucălie de la Mălureni, găsit incompatibil de ANI

Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate și fals în declarații în cazul a șase foști și actuali aleși locali, printre acestia numarandu-se si  BUCĂLIE FLORIAN,consilier local PSD în cadrul Consiliului local al comunei Mălureni, județul Argeș, cel care a indeplineste, fost viceprimar ales si actual primar interimar al comunei dupa ce primarul Cristescu a fost condamnat intr+un dosar de braconaj.

Inspectorii Agentiei Nationale de Integritate sustin oficial ca in perioada 26 iunie 2012 – 17 martie 2016, Florian Bucalie a exercitat simulan funcția de consilier local și calitatea de angajat cu contract individual de muncă în cadrul aparatului de specialitate al primarului comunei Mălureni, județul Argeș încălcând astfel dispozițiile art. 88, alin. (1), lit. c) din Legea nr. 161/2003. 

Primarul Bucalie a fost informat despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris.

Contactat de redactorii PROFIT in aceasta dimineta, Primarul Bucalie a declarat ca ” Stiu ca s-au facut cercetari dar eu inca nu am primit nimic oficial. Cu siguranta voi contesta decizia de incompatibilitate a ANI si voi ajunge si in instanta pentru ca nu mi se pare corecta decizia lor”

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....