Conecteaza-te cu noi

Pitesti

Primăria Pitești caută formații pentru Revelion

Publicat

in

Primăria Pitești a anunțat că vrea să cumpere servicii artistice pentru noaptea de Revelion. Conform anunțului municipalității, prestatorul trebuie să asigure, pentru noaptea de Revelion următoarele: scenă acoperită, instalaţie de sonorizare pentru exterior, sunet, lumini, tehnică de scenă, prezentator al spectacolului şi formaţie/formaţii care să susţină recitaluri live timp de o oră, în intervalul 31 decembrie 2014, ora 23.30 –  1 ianuarie 2015, ora 0.30. Firmele interesate pot depune oferte de preţ prin fax: 0248.212.166, e-mail: primaria@primariapitesti.ro sau direct la sediul Primăriei municipiului Piteşti, strada Victoriei nr. 24, intrarea D, Compartimentul Relaţii Publice, până la data de 16 decembrie 2014, ora 14.00. Viceprimarul Cornel Ionică a precizat că anul acesta, de Revelion, piteștenii vor avea parte, pe lângă spectacolul muzical, și de un foc de artificii, șampanie și cununii civile. Cuplurile interesate să se căsătorească de Revelion trebuie să depună actele necesare la Casa Căsătoriilor până cel târziu vineri, 19 decembrie.

Comenteaza cu profilul de FB

Pitesti

Astăzi se aprobă bugetul Primăriei Pitești

Publicat

in

Joi, 20 februarie, la Primăria Pitești va avea loc ședința ordinară a Consiliului Local, probabil, cea mai importantă din an, pentru comunitate. Acest lucru se datorează  a cel puțin două puncte de pe ordinea de zi: aprobarea bugetului pentru 2020 şi aprobarea listei de investiții a acestui an.

În proiectul de hotărârea care va fi supus votului astăzi se prevede că Piteştiul se bazează pe venituri totale în sumă de 394.619,23 mii lei, cheltuieli totale în sumă de 455.081,23 mii lei și un deficit în sumă de 60.462 mii lei.

Pentru secțiunea de dezvoltare este prevăzută suma de 38.339 mii lei, la care se adaugă și excedentul anilor anteriori în valoare de 60.462 mii lei.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

RUȘINE MANU, RUȘINE PSD! Argeșul, absent la Târgul de Turism – Au tocat banii cu presa pupincuristă, în loc să promoveze județul

Publicat

in

Situație scandaloasă generată de Dan Manu si Maria Dinu, pesediștii de frunte ai Consiului Judetean Arges. Astfel, județul Argeș nu va fi prezent și nu va fi promovat la cel mai mare Targ de Turism al României. Asta pentru că alde Manu și Maria Dinu au cheltuie banii incheind contracte de sute de milioane lei cu presa pupincursta din județ pentru a-și promova incompetenta și „mărețele realizari”. In aceste condiții, Manu si Maria Dinu s-au văitat și au plâns cu lacrimi de crocodil ca ei ar dori, vezi Doamne, sa promveze Argesul la Targul de Turism al României dar…. nu au bani de așa ceva! Informația ne-a fost furnizata de Ceorge Caval, președintele Camerei de Comert și Industrie Arges, aceeasi instituție care, in toamna, a reusit sa duca si sa promoveze județul Arges si CJ, cu stand propriu, la editia de toamna a targului. „Vă spun sincer ca imi pare rau de ceea ce se întîmplă. La aceasta ediție a Targului, unde vin toate județele din țară să se promoveze , Argeșul nu va avea stand pentru ca așa a decis Consiliul Județean Argeș. Eu am insistat, prețurile erau mici pentru ca era in colaborare cu CCI dar… nu au vrut ! L-am sunat pe domnul Manu dar s-a văitat ca nu au deloc bani la buget !”, ne-a spus mâhnit George Caval, presedintele Camerei de Comerț Argeș.

Păi cum asa domnu` Manu, domnișoara Maria Dinu ? Aveti buget să dați sute de milioane la presa de casă, la pupincuristii credinciosi care vă promoveaza incompetenta și „mărețele realizari” , dar nu aveti nici macar jumatate din cat ati dat pupincuristilor pentru a promova valorile județului la cel mai mare Targ de Turism din sud estul Europei ?

De precizat ca Târgul de Turism al României începe maine, joi, 20 februarie la Romexpo, fără participarea judetului Argeș din… lipsa de bani ! Totusi, vor fi prezente pe perioada targului, până duminică, 23 februarie, la Romexpo, 6 firme private din Argeș care si-au plătit singure participarea. Nu mai puțin de 310 agenții și tour-operatori au grijă ca vacanțele tale să fie de neuitat. Sa mai spunem ca al nostru Consiliu Județean nu va fi prezent acolo pentru a promova Argeșul pentru că a rămas fără bani după ce i-a dat presei pupincuriste, dar vor fi prezente Consiliile judeţene din Bistrița, Bihor, Botoșani, Brașov, Buzău, Constanța, Dâmbovița, Hunedoara, Ialomița, Maramureș, Mureș, Suceava, Timiș și Tulcea care vor dovedi că România se află pe harta destinațiilor turistice de anul acesta, iar reprezentanții orașelor Amara, Bistrița, Brașov, Botoșani, Constanța, Eforie, Făgăraș, Geoagiu Băi, Herculane, Hunedoara, Iași, Mangalia, Oradea, Piatra Neamț, Târgoviște, Timișoara și ai comunelor Afumați, Miroslava, Molivisu și Vama Buzăului vor fi prezenti cu cele mai frumoase tradiții și obiceiuri, alături de meșteri populari de renume.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend