spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Primăria Mioveni, singura din Argeș invitată la un eveniment dedicat soluțiilor inteligente 

Facebook Twitter Google+
Primăria Mioveni, singura din Argeș invitată la un eveniment dedicat soluțiilor inteligente 

Primăria orașului Mioveni, grație proiectelor privind implementarea soluțiilor inovative din domeniul protecției mediului, regenerării urbane și dezvoltării durabile este singura administrație publică din județul Argeș invitată să ia parte la Smart City Urban Projects 2018, cel mai amplu eveniment anual dedicat soluțiilor inteligente.
La acest eveniment, care s-a desășurat în perioada 8-11 martie la Romexpo, au fost prezentate cele mai noi și eficiente soluții de dezvoltare a zonelor urbane, a afacerilor si a altor domenii, prin aplicații și proiecte de tip SMART.
Pe lângă prezentările tehnice a unor aplicații IT sau soluții ale unor proiecte de tipul Smart City integrate în diverse orașe europene, dar și din România, au mai avut  loc discuții și întâlniri cu reprezentanții Guvernului implicați în aceste proiecte precum ministrul secretar de stat Robert Tudorache din cadrul Ministerului Energiei, secretari de stat din cadrul Ministerului Mediului, Ministerul Dezvoltării Regionale, Ministerul Fondurilor Europene, profesori din cadrul Politehnicii, reprezentanții ai unor mari compani internaționale în domeniu.
Evenimentul a fost  organizat de către Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....