spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Primaria Curtea de Arges are de recuperat 2 milioane de euro din taxe si impozite restante

Facebook Twitter Google+
Primaria Curtea de Arges are de recuperat 2 milioane de euro din taxe si impozite restante

Asa cum v-am mai anuntat in ultima perioada, lista datornicilor catre primaria Curtea de Arges este una lunga. Conform declaratiilor pe care ieri, consilierul local Ion Serban le-a facut in cadrul sedintei de consiliu, primaria ar avea de recuperat aproximativ 2 milioane de euro.

Banii ar fi mai mult decat necesari pentru investitii in orasul regal iar, asa cum spun cel putin o parte din alesii locali, functionarii primariei ar trebui sa se implice mai mult pentru recuperarea datoriilor.

Printre banii pe care primaria ii are de incasat sunt si datoriile istorice ale marilor firme aflate de mult in faliment sau insolventa dar si sume foarte mari datorate de simpli contribuabili. Reamintim ca doar un singur argesean are datorii la bugetul local de aproape un miliard de lei vechi.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....