Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Primăria Curtea de Argeș angajează consiler la TRANSPORTURI în locul lui Nae Păunescu

Publicat

in

Primăria Curtea de Arges organizează concurs de recrutare pentru ocuparea unei funcţii publice de execuţie vacante din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului. Mai exact primaria angajeaza consiler compartiment la compartimentul AUTORIZARE SI CONTROL TRANSPORT, in locul lui Nicolae Păunescu, cel care s-a pensionat.

Data de sustinere a probei scrise: 10.01.2020, ora 11:00
Locaţia de desfăşurare a concursului: sediul Primăriei Municipiului Curtea de Argeş, Bulevardul Basarabilor nr.99, judeţul Argeş
Observaţii suplimentare: Savu Dorin, şef birou resurse umane, tel.0248721033, fax.0248721107, e-mail:savudorin@yahoo.com

Condiţii de participare- studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul ingineria autovehiculelor.
– vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice:minimum 7 ani.Bibliografie concurs, atribuţii conform fişei postului și depunere dosare concurs

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Olguța Vasilescu avertizează:`Nu va face decât să accentueze decalajul`!

Publicat

in

De

Este vorba despre o propunere a Ministerului Sănătății prin care spitalele și clinicile private vor putea accesa banii din fondurile naționale de sănătate în aceleași condiții că cele de stat.

Fostul ministru PSD, Lia Olguța Vasilescu, a atras atenția asupra acestei propuneri:

„PNL privatizează sănătatea! „Acest nou tip de privatizare a unor programe de zeci de milioane de euro nu va face decât să accentueze decalajul între accesul celor bogați și al celor săraci la serviciile de sănătate. ”
Hai, că ați votat bine!”, scrie fostul ministru pe facebook.

Duminică, Lideru Pro România, fostul premier Victor Ponta, a anunțat că partidul pe care îl conduce ar putea iniția o moțiune de cenzură în cazul în care Guvernul Orban privatizează programele naționale de sănătate.

„Iată un adevărat motiv pentru moțiunea de cenzură / și vom iniția noi Moțiunea, sper alături de PSD și de alți parlamentari încă „nevanduti” dacă este adoptat acest proiect ucigaș pentru cea mai mare parte dintre români (cei fără „bani”, cei lăsăți în urmă, cei ignorați și batjocoriți de „caramitrii și voiculestii” care visează la „Legea Junglei” și la miliarde de euro dați de români marilor companii externe care le finanțează lor campaniile pentru funcții publice )!”, a scris Ponta, duminică, pe contul sau de Facebook, unde a și distribuit o știre pe marginea acestui subiect.

Fotul premier a susținut că în acest fel PNL și PLUS pornesc pe drumul inițiat de Traian Băsescu în 2012, astfel că trebuie oprită „încă o dată vânzarea dreptului fundamental la Sănătate”.

„În Ianuarie 2012 a început Băsescu proiectul prin care să ne vindem „Sănătatea” unor stăpâni bogați din afară – dar a fost oprit de Raed Arafat, de oamenii care au protestat în stradă și de USL în Parlament!

În 2016 a fost adus Vlad Voiculescu la Ministerul Sănătății care să reia această vânzare ticăloasă a intereselor românilor – a fost oprit prin votul oamenilor din Decembrie 2016!

Acum PNL și Plus pornesc din nou pe același drum (probabil mânați din urmă de cei care le plătesc campaniile de 4 ani și tot le cer „prețul”)! Este momentul că ProRomania să strângă toate forțele politice încă dedicate intereselor României și să oprească încă o dată vânzarea dreptului fundamental la Sănătate!

Va rog pe toți cei care încă țineți la drepturile cele mai importantă să fiți alături de noi!”, se mai arată în postarea din mediul online.

Vezi și Marcel Vela, somat de urgență: Cu ei să înceapă reorganizarea! Să le desființeze!

Veteranul de război Emil Vețeleanu (101 ani), despre 23 august 1944: Influența rusească a dus la arestarea Mareșalului Antonescu

Noua lege intră în vigoare mâine! Sunt vizați toți românii! Poliția avertizează: ‘Da, ai citit bine!’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Nouă copii au fost părăsiți în 2019 în unitățile sanitare din Argeș

Publicat

in

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș a făcut publică o statistică privind numărul copiilor părăsiți în unitățile sanitare din raza administrativ – teritorială a județului Argeș.

Astfel, în anul 2019, au  fost părăsiți în unitățile sanitare din județ un număr de 9 copii, pentru opt dintre aceștia fiind stabilită măsura plasamentului la asistenți maternali din cadrul DGASPC Argeș, iar un copil a decedat (copilul a fost născut la Spitalul Vedea).

Numărul copiilor părăsiți în unitățile sanitare din Argeș este în scădere față de anii trecuți.

Între anii 2004 – 2018, situația copiilor părăsiți în unitățile sanitare de pe raza județului Argeș a fost următoarea: 2004 – 93 copii, 2005 – 67 copii, 2006 – 54 de copii, 2007 – 62 de copii, 2008 – 11 copii, 2009 – 36 copii, 2010 – 13 copii, 2011 – 40 copii, 2012 – 18 copii, 2013 – 26 copii, 2014 – 31 copii, 2015 – 15 copii, 2016 – 15 copii, 2017 – 18 copii, 2018 – 17 copii

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend