spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Primǎria comandǎ, SPGC executǎ

Facebook Twitter Google+
Primǎria comandǎ, SPGC executǎ

Deocamdatǎ municipiul Curtea de Argeş nu are buget dar nici mǎcar o schiţǎ a acestuia, aşa cum se întâmpla în anii precedenţi. Autoritǎţile locale se feresc sǎ vorbeascǎ de investiţiile pentru 2017 sau de felul în care vor cheltui banii. Nici despre dezbaterea publicǎ nu se ştie încǎ nimic deşi ar trebui fǎcutǎ având în vedere data din calendar şi întârzâierea aprobǎrii bugetului.

Iar dacǎ pânǎ anul trecut la Serviciul Public de Gospodǎrire Comunalǎ spre exemplu, se ştia destul de clar cu ce lucrǎri se vor confrunta, anul acesta secretomania este totalǎ. « Venim şi noi cu propuneri însǎ deciziile sunt luate la primǎrie pentru cǎ acolo se face bugetul, acolo mai vin şi cetǎţeni cu propuneri, cu proiecte… Ce ne spune primǎria sǎ facem şi ce ne aprobǎ consiliul local, aia facem. Deocamdatǎ aşteptǎm bugetul şi apoi vedem şi lucrǎrile care sunt cuprinse î el » a declarat pentru PROFIT, Ioan Ghiţǎ, directorul SPGC Curtea de Argeş.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....