Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Primăria Albeștii de Muscel angajează VEZI CONDIȚII

Publicat

in

Primăria comunei Albestii de Muscel organzeaza concurs de recrutare pentru ocuparea unei funcţii publice de execuţie vacante din cadrul aparatului de specialitate al primarului comunei. Este vorba despre postul de consilier principal la compartimentul dezvoltare locală.

Condiţii de participare- studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ramura ştiinţelor economice sau administrative;
-vechime în specialitatea studiilor de minimum 5 ani;
-cunostinte limba engleza- nivel mediu;
-cunostinte operare calculator – nivel mediu;
Cunostintele de limba engleza si IT vor fi testate in cadrul probei de interviu;

Bibliografie concurs, atribuţii conform fişei postului și depunere dosare concursDosarele de concurs se depun la sediul autorităţii sau instituţiei publice organizatoare, în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului pe site-ul acesteia.

Bibliografia, atribuţiile prevăzute în fişa postului, precum şi alte date necesare desfăşurării
concursului se afişează pe pagina de internet a autorităţii sau instituţiei publice organizatoare, la
secţiunea special creată în acest scop.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Rareș Bogdan a făcut anunțul! Decizia luată cu privire la candidatura sa la Primăria Capitalei

Publicat

in

De

Rares Bogdan a fost intrebat, duminica seara, la Antena 3, daca va candida la Primaria Capitalei, în cazul în care i se va cere acest lucru.

Răzvan Dumitrescu: Nu veți candida nici dacă insistă cineva, mai sus decât premierul Orban, cineva foarte puternic?

„Sigur, nu. Acea persoana nu este preocupata de viata interna a unui partid, gandeste strategii pentru Romania. Are in gand lucrurile pentru Romania si nu se ocupa de lucruile marunte. Ne lasa pe noi liberalii”.

In plus, Reres Bogdan a afirmat ca din partea PNL va candida la Primaria Capitalei „un liberal care va castiga alegerile”

„Suntem obligati sa o contracandidam pe Gabriela Firea noi si nu altii, deci nu sa sustinem un alt candidat, suntem forta politica numarul unu astazi in Romania. Poate sa fie femeie sau barbat. Cine va avea cele mai mari sanse.

Va asigur ca acela va fi candidatul care sa aiba prima sansa pentru a o invinge pe Gabriela Firea si, de asemenea, sase candidati care sa se bata pentru a-i invinge primarii de sector, inclusiv pe Negoita si pe Tudorache”, a declarat Rares Bogdan.

Vezi și:Marcel Vela, somat de urgență: Cu ei să înceapă reorganizarea! Să le desființeze!

Veteranul de război Emil Vețeleanu (101 ani), despre 23 august 1944: Influența rusească a dus la arestarea Mareșalului Antonescu

Noua lege intră în vigoare mâine! Sunt vizați toți românii! Poliția avertizează: ‘Da, ai citit bine!’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Mesaj clar! Orban și Iohannis au fost șocați

Publicat

in

De

Nu doar galeriile de fotbal au făcut zarvă, așa cum a sugerat premierul Orban. Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei, Împreună pentru A8 și Reset, asociațiile care au pistonat neîntrerupt și PSD pentru bătaia de joc în privința autostrăzilor din regiune, au fost cele care au dat tonul nemulțumirilor legitime.

Alături de ei și pancartele lor au venit alți zeci de ieșeni, tocmai dintre cei care i-au pus pe fugă în mai 2019 pe Dragnea și candidații PSD veniți la celebrul miting de prezentare a candidaților PSD.

Regiunea e ignorată total de București când vine vorba de infrastructură. Autostrada A8, impusă de parlamentarii din regiune prin lege tot în urma presiunii publice, are finanțarea incertă. Alte proiecte de autostrăzi și drumuri expres sunt și ele incerte.

Sigur că un guvern instalat de aproape trei luni nu poate face minuni. Dar societatea civilă din Iași a simțit că avântul reformist al PNL s-a cam încheiat după preluarea puterii, iar agenda guvernului e mai degrabă politică, nu administrativă.

Vedem zilnic gesturi multe de imagine din partea guvernului și a președintelui, dar agenda e mai degrabă politică. Miniștri precum Vela, Anisie, Alexe, Predoiu ocupă zilnic ecranele TV cu anunțuri de schimbări majore, dar faptele dovedesc mai degrabă încremenirea în proiect.

Instituțiile sunt tot nereformate (secția specială e bine merci la locul ei), șefii din teritoriu puși de PSD sunt schimbați la fel de arbitrar cu liberali, marile proiecte precum digitalizarea, regionalizarea, descentralizarea și pornirea șantierelor de infrastructură sunt doar promise.

Adăugați peste acestea negocierile liberalilor cu primarul Mihai Chirica, recunoscute voalat de Ludovic Orban, și nemulțumirea ia proporții. Întrebat dacă actualul primar, contestat în Iași la fel ca Firea la București, ar putea fi candidatul PNL la locale, premierul Orban a spus că „vom vorbi după realizarea sondajului PNL”.

Am ascultat două discursuri plate, cu vorbe mari și goale, ale unor oameni pierduți în șerpăria politică din București. N-au înțeles că orașul, regiunea s-au schimbat radical. N-au înțeles că impulsul care i-a trimis pe ieșeni la proteste în București, în fața atot-puternicului Dragnea, nu s-a terminat odată cu plecarea PSD de la putere. N-au înțeles disperarea moldovenilor în fața perspectivei ca încă o generație să piardă șansa investițiilor pe care le merită. Iar paradoxul e că tocmai fuga de sărăcie prin toată Europa e cea care se răzbună acum: sute de mii de moldoveni au văzut ce însemnă o țară ca afară și o vor și la ei acasă.

Ieșenii le-au transmis clar: fără autostrăzi, fără infrastructură, fără descentralizare nu mai sunt bineveniți în oraș. Același lucru li se va întâmpla de-acum în orice oraș sau regiune lăsată baltă de guvern.

E simplu ca politicienii să-i blameze pe moldoveni pentru votul majoritar pro-PSD din ultimii 30 de ani, dar e o judecată simplistă și nedreaptă. Fapt e că acolo s-a schimbat ceva radical. De-acum contează viitorul, faptele, contează demararea efectivă a proiectelor, oamenii pe care partidele îi vor trimite în cursa pentru primăriile și consiliile județene din regiune.

Aviz și alianței USR – PLUS: candidații pentru Primăria Iași s-ar putea să aibă probleme de legitimitate. Cosette Chichirău, candidata USR, face opoziție de catifea la Mihai Chirica și pare mai concentrată pe răfuielile interne, iar Liviu Iolu, deși implicat în politica locală la ultimele rânduri de alegeri, e văzut de mulți ieșeni ca o soluție de import.

Moldova nu mai e forma amorfă și reactivă de acum 15 ani. Disperarea anilor care trec fără șanse reale de dezvoltare e un impuls esențial pentru oamenii din regiune. Cine nu înțelege asta, să se pregătească de proteste mai dure decât cel din 25 ianuarie 2020, arată g4.

Vezi și Marcel Vela, somat de urgență: Cu ei să înceapă reorganizarea! Să le desființeze!

Veteranul de război Emil Vețeleanu (101 ani), despre 23 august 1944: Influența rusească a dus la arestarea Mareșalului Antonescu

Noua lege intră în vigoare mâine! Sunt vizați toți românii! Poliția avertizează: ‘Da, ai citit bine!’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend