spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Prima reacţie a Simonei Halep după eliminarea de la Stuttgart. „De aceea nu am putut să stau foarte bine echilibrată”

Facebook Twitter Google+
Prima reacţie a Simonei Halep după eliminarea de la Stuttgart. „De aceea nu am putut să stau foarte bine echilibrată”

Simona Halep (1 WTA) a fost învinsă vineri de Coco Vandeweghe (16 WTA), scor 4-6, 1-6 în primul sfert de finală al turneului Premier de la Stuttgart.

La fel ca în meciul din optimi, Simona a suferit din punct de vedere fizic şi a fost deranjată de suprafaţa de joc: „Nu sare mingea odată!”, s-a plâns liderul mondial după un retur ratat.

„Mi-a făcut break la finalul primului set, după care serviciul meu a fost din ce în ce mai moale. A venit plină de încredere, a mai făcut un break în primul set, la început. A servit foarte bine şi chiar mi-a fost foarte greu să returnez. De aceea nu am putut să stau foarte echilibrată”

„Primul turneu de zgură al anului pentru mine a fost Fed Cup. Aşa că nu sunt demoralizată că am pierdut aici atât de repede. E un teren diferit, nu este o zgură adevărată. Nu joc cel mai bun tenis al meu, dar astăzi adversara a fost mai puternică şi a meritat să câştige”, a spus eleva lui Andrei Pavel, la Digisport. Halep a fost neputincioasă în faţa serviciului devastator al lui Vandeweghe, prima reprezentantă a SUA care o învinge pe constănţeancă în 2018! Simona nu a reuşit niciun break din patru ocazii, în timp ce Coco a câştigt trei game-uri la retur. Cert e că Vandeweghe a lovit atât de tare încât nu a pus-o în pericol doar pe Halep, ci şi parbrizul maşinii Porsche cu care poate pleca acasă dacă mai câştigă două meciuri în Germania.

Facebook Twitter Google+

Redactor colaborator

Facebook Comments

Mai poti citi si....