spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

”Prietenii comunei” fac sponsorizări pentru lucrări într-o localitate din Argeș

Facebook Twitter Google+
”Prietenii comunei” fac sponsorizări pentru lucrări într-o localitate din Argeș

Stațiile de tranpsort public în comun dintr-o comună din Argeș vor fi schimbate și reabilitate cu ajutorul sponsorilor, a unor prieteni ai licalității, după cum spune primarul.

Printre investițiile care vor fi făcute în acest an în comuna Poienarii de Argeș se numără și schimbarea stațiilor de transport în comun. Banii pentru această investiție nu vor fi însă de la bugetul local ci prin sponsorizări. ”Avem câțiva prieteni ai comunei dacă pot spune așa. Sunt reprezentanții unor societăți comerciale din Pitești, Vâlcea… Ei ne-au ajutat și când am dotat grădinița, ne ajută și acum. Practic stațiile nu vor fi doar schimbate ci și mutate în afara carosabilului pentru a elimina orice risc de accidente. Drumul care trece prin comuna noastră este drum județean și în ultima perioadă, de când cu restricțiile de pe Piatra este foarte circulat.” a declarat primarul Dragoș Boncea.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....