spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Presemnalizarea radarelor rutiere încinge spiritele

Facebook Twitter Google+
Presemnalizarea radarelor rutiere încinge spiritele

Marian Godină îl acuză pe iniţiatorul legii care impune presemnalizarea radarelor rutiere că şi-a făcut lege pentru el. Florin Roman îi răspunde lui Godină şi-l numeşte maestru al manipulărilor miliţieneşti.

Marian Godină susţine că liberalul a modificat articolul din CODUL RUTIER referitor la amplasarea radarelor, după ce el însuşi a fost amendat de autorităţi. Godină publică o motivare a hotărârii date de instanţă în dosarul în care Roman a cerut anularea procesului verbal de contravenţie.

”Domnul deputat a ocolit şi dumnealui PE CONTRASENS un limitator de viteză montat la o trecere de pietoni din dreptul unei şcoli, dar a fost filmat de camera unui aparat radar montat pe o maşină de Poliţie. A rămas fără permis 60 de zile, a contestat sancţiunea spunând ba că nu a intrat pe contrasens pentru că veneau maşini, ba că a intrat, dar a fost caz fortuit. Instanţa mai că-l face mincinos pe faţă. Domnul deputat se supără şi se apucă de schimbat legi. Vă las să vă delectaţi citind mai jos”, a scris Godină pe Facebook.

Potrivit documentului prezentat de Godină, Florin Roman a fost amendat în 9 februarie 2016 de poliţiştii de la IPJ Vâlcea. El a cerut anularea contravenţiei şi a încercat să arate că se situa în imposibilitatea ”săvârşirii contravenţiei, având în vedere că, din sens opus, circulau alte autovehicule şi se afla în cazul fortuit şi a invocat prezumţia de nevinovăţie“.

 

Facebook Twitter Google+

Redactor colaborator editia online si print

Facebook Comments

Mai poti citi si....