spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Preşedintele PNL Piteşti, Narcis Sofianu- ţap ispăşitor pentru rezultatele slabe ale PNL Argeş

Facebook Twitter Google+
Preşedintele PNL Piteşti, Narcis Sofianu- ţap ispăşitor pentru rezultatele slabe ale PNL Argeş

Liberalii s-au întrunit în şedinţă de urgenţă pentru a stabili în capul cui se sparg “oalele” alegerilor locale . Concluzia a fost că organizaţia din Pitetşti a tras în jos rezultatele partidului la nivel judeţean căci potrivit aceloraşi liberalii  rezultatele la nivel judeţeţan reprezintă un plus pentru partid . Aşadar, oscilând între performanţă şi lipsa ei liberalii au luat o serie de măsuri organizatorice şi anume-

-Dizolvarea CLEX Piteşti şi a BPL Piteşti

-Depunerea mandatului de preşedinte a lui Narcis Sofianu

-completarea structurilor judeţene de conducere  CJEX Argeş şi BPT Argeş şi au început pregătirile pentru alegerile parlamentare.

             In finalul sedintei, atat Presedintele Organizatiei PNL Arges Senator Ion Popa, cat si primarii partidului Ion Dumitrache cat si ceilalti membrii CJEX au facut apel la colaborare si unitate in partid.

Vă reamintim că după alegeri preşedintele PNL Piteşti, Narcis Sofianu, a fost lăsat singur de colegii săi de partid să comenteze rezultatele slabe ale alegerilor şi cauzele care au dus la aceste rezultate iar Sofianu a identificat printre alte cauze, trădarea şi neimplicarea unor colegi de partid.

 

 

 

 

 

 

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....