Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Preşedintele CJ Argeş, Florin Tecău se pregăteşte să împartă bani primarilor

Publicat

in

Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Florin Tecău, are de împărţit primarilor argeşeni nici mai mult nici mai puţind de 7,767 milioane lei. Suma provine din rectificarea bugetară pentru drumurile comunale şi judeţene din judeţul Argeş, în urma repartizării făcute de Guvern prin Hotărâre.
Potrivit precizărilor făcute de reprezentanţii Consiliului Judeţean Argeş „repartizarea sumelor se va face prin hotărâre a CL Argeş, după consultarea primarilor, în funcţie de lungimea şi starea drumurilor”.
Cum multe din drumurile de la nivelul zonei Muscel sunt într-o stare deplorabilă este destul de greu de crezut că primarii musceleni vor reuşi să-l determine pe preşedintele Florin Tecău să aloce suficienţi bani pentru rezolvarea problemelor. Totodată sunt primării care speră să primească fonduri pentru repararea unor drumuri de interes, exemplu fiind şi drumul Sătic din comuna Rucăr, un drum cu destinaţie mai mult turistică, dar care la această oră nu poate fi numit drum comunal.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Un nou consilier local la Pitești, în locul lui Ilie Bărbulescu

Publicat

in

Joi, 20 februarie, în ședința Consiliului Local Pitești a fost numit un nou consilier municipal, ca urmare a decesului fostului mare fotbalist Ilie Bărbulescu, în urma unui infarct.

În şedinţa de astăzi s-a lua act de vacantarea postului de consilier local şi, în acelaşi timp, s-a validat propunerea de consilier local înaintată de PMP. Locul lui Ilie Bărbulescu a fost luat de către Marilena Sorina Coman care a fost pe lista de candidaţi a PMP Piteşti la alegerile din iunie 2016.

Consilierii locali piteșteni au ținut un moment de reculegere, în memoria lui Ilie Bărbulescu, fost câştigător al Cupei Campionilor Europeni în 1986 cu Steaua Bucureşti.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Orban îl apără pe Mihai Chirica: ‘Nu mai are legătură cu PSD de trei ani’

Publicat

in

De

Președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, spune primarul municipiului Iași, Mihai Chirica, a devenit opozantul lui Liviu Dragnea și al PSD după adoptarea ordonanței 13 și că nu mai are nicio legătură cu social-democrații de trei ani.

Orban a fost întrebat joi, cum vede candidatura lui Mihai Chirica din partea PNL la Primăria Iaşi, având în vedere că a fost vicepreşedinte PSD?

“Domnul Chirica în momentul în care Guvernul PSD a adoptat Ordonanţa 13 a devenit opozantul lui Dragnea şi al PSD. Guvernul PSD, când a făcut şedinţa de Guvern comună cu Guvernul Republicii Moldova, nu a făcut-o la Iaşi, a făcut-o la Piatra Neamţ numai ca să-l pedepsească pe Mihai Chirica pentru faptul că a protestat public împotriva aberaţiei numită Ordonanţa 13. Domnul Chirica nu are nicio legătură cu PSD de trei ani, dacă nu şi mai mult”, a afirmat Orban.

El a explicat apoi că în prezent are loc o procedură în interiorul partidului pentru evaluarea celor care vor candida pentru municipiile reşedinţă de judeţ şi pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, urmând ca aceştia să fie stabiliţi de organizaţiile judeţene până pe data de 1 martie, informeaz[ news.ro

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend