Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Preotii din Arges colecteaza bani pentru Catedrala Mantuirii Neamului

Publicat

in

permanenta20141 Ieri, la Curtea de Arges, a avut loc ședința Permanenței Eparhiale a Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului sub președinția Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Calinic.

Având în vedere hotărârile Sfântului Sinod ale Bisericii Ortodoxe Române, s-a stabilit data alegerii membrilor Adunării Eparhiale, în mandatul 2014-2018, precum și numirea președinților circumscripțiilor electorale.

S-au prelucrat, cu Părinții Consilieri, hotărârile Sfântului Sinod din februarie 2014, cu îndatorirea de a fi puse în aplicare, verificând permanent împlinirea acestora.

Se vor intensifica activitățile misionar-pastorale și administrativ-gospodărești care se desfășoară la parohii, menționându-se faptul că pentru toate lucrările, preoții parohi au obligația statutară de a obține aprobarea Centrului Eparhial.

Un alt punct de pe ordinea de zi a constituit-o colecta pentru Catedrala Mântuirii Neamului, făcându-se apel, atât la slujitorii Sfintelor Altare, dar și la bunii credincioși argeșeni și musceleni de a dărui, după posibilități, banul văduvei, pentru continuarea lucrărilor.

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Marcel Vela intră la rupere- Se vor face concedieri în masă

Publicat

in

De

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, este hotărât să acţioneze cu fermitate în cazul angajaţilor din minister care sunt implicaţi în activităţi infracţionale.

El a dat asigurări că acţiunile de curăţenie în MAI vor continua. Marcel Vela a ţinut să sublinieze că acestea sunt cazuri excepţionale, pentru că există mulţi poliţişti profesionişti, de valoare.

“Astăzi, în Vaslui a fost un caz în care un polițist a fost documentat că ar avea legături cu rețelele infracționale. Există, ca în orice zonă, și oameni care greșesc. Dar bucuria și satisfacția mea este că, în același timp, există polițiști de valoare, profesioniști, care iau atitudine. […] Reușim să destructurăm asemenea rețele și să scoatem la lumină asemenea cazuri, precum, ieri, la Caraș-Severin sau astăzi la Vaslui”, a precizat ministrul de Interne.

Marcel Vela a mai declarat că el îşi doreşte să crească încrederea românilor în acest minister şi nu să ascundă gunoiul sub preş.

“Dacă ne facem că nu vedem ce se întâmplă în lumea reală, pentru că sunt polițiști care au avut conexiuni cu lumea interlopă, atunci ascundem gunoiul sub preș! Eu vreau ca ministru să cresc încrederea oamenilor în acest minister. Am început curățenia și am arătat că cei care nu își fac datoria, pleacă din sistem! Este simplu. […] Infractorii nu stau pe loc!”, a explicat ministrul Marcel Vela, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Vezi și: Beneficii uriașe pentru o categorie de angajați- Ce vor primi

EXCLUSIV Răsturnare de situație! Nu Liviu Dragnea a scris pe Facebook mesajul de 1 Decembrie

EXCLUSIV Marcel Vela a început marea reorganizare! Șeful din MAI căruia i-a tăiat din atribuții

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

S-a găsit explicația- Cum a trăit Ludovic Orban alături de soție și fiul lor, cu 3.100 de lei pe lună

Publicat

in

De

Deputatul PNL Răzvan Prișcă a declarat, joi, că premierul Ludovic Orban a putut trăi cu un venit de 3.100 de lei lunar, alături de soția casnică și de fiul minor, deoarece este vegetarian de 20 de ani.

„ Este un om departe de a fi extravagant, departe de a fi un cheltuitor pentru sine, de la telefonul pe care l-a avut multă vreme, care nu a fost deloc performant, este un om care trăiește destul de simplu și nu are ambiții de a fi în ton cu moda, pe haine, pe aparatură, este un om destul de simplu. (….) Este vegetarian cred că de vreo 20 de ani, nu știu, dar de ani buni”, a spus Răzvan Prișcă, la Digi24.

Ludovic Orban și-a publicat declarația de avere și potrivit documentului premierul a obținut venituri în 2018 de aproximativ 3.100 de lei pe lună.

Ultimul preparat pe bază de carne, din care Ludovic Orban s-a ospătat acum 19 ani, a fost un biftec tartar. Premierul a hotărât să nu mai mănânce carne în timp ce își petrecea luna de miere, la Predeal. „Nu am renunţat la carne pentru a-mi proteja neapărat sănătatea, ci doar din principiu. Nu vreau să omor animale pentru a mă hrăni”, mărturisea Ludovic Orban.

Vezi și:EXCLUSIV Răsturnare de situație! Nu Liviu Dragnea a scris pe Facebook mesajul de 1 Decembrie

EXCLUSIV Marcel Vela a început marea reorganizare! Șeful din MAI căruia i-a tăiat din atribuții

Modul de acordare al voucherelor de vacanță se schimbă-Care sunt noile reguli

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend