Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Premierul Viorica Dancila, cetăţean de onoare al unei comune din ARGEŞ – Explicaţia halucinanta a autorităţilor

Publicat

in

Primarii din judeţul Argeş nu se dezmint atunci cand vine vorba de pupincurism. Aşa se face că, astăzi, Viorica Dăncilă va deveni cetățean de onoare al unei comune din Argeș, mai exact comuna Bogaţi. Ea va primi personal diploma prin care i se confera acest titlu chiar din mana primarului comunei, Ion Gîrleanu, cel care a venit cu stralucita idee si propunere.

Motivele ce au stat la baza acestei decizii sunt de-a dreptul halucinante şi le-am aflat chiar de la reprezentantii primăriei Bogati, mai exact de la secretarul primăriei, cel care avizeza legalitatea actelor emise. ” Domnul primar a avut aceasta idee buna si s-au urmat demrsurile legale. Proiect de hotarare initiat de primar si votat in unanimitate de consilierii locali. Noi suntem bucurosi ca doamna Dancila ne viziteaza comuna. Motivele acordarii tilului de cetatean de onoare ? Păi tocmai asta e, faptul ca o somitate nationala precum doamna Dancila ne viziteaza comuna noastra, asta e motivul principal. Va dati seama ca o vizita a unei celebritati ca doamna Dancila aduce un plus de imagine comunei noastre, cum sa nu ne bucuram si de ce sa nu ii acordam titlul de cetatean de onoare pentru acesata onoare de a ne vizita comuna ! Totul e legal si va spun asta ca jurist „, ne-a declarat secretarul primarie Bogati, Gheorrtghe Ungureanu.

Viorica Dăncilă aterizează cu elicopterul, joi, la Geamăna, după care va fi prezentă la CEx al PSD Argeș. Aceasta va susține și o conferință de presă, iar apoi va pleca la ziua comunei Bogați. Aici, va avea parte și de o surpriză din partea autorităților locale. Prim-ministrului i se va decerna titlul de cetățean de onoare.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Zece polițiști în izolare la domiciliu, după ce un coleg s-a infectat cu noul coronavirus

Publicat

in

De

Un poliţist local din oraşul Buziaş, judeţul Timiş, dar şi soţia acestuia, care lucrează la Primăria din localitatea învecinată, Sacoşu Turcesc, au fost confirmaţi cu coronavirus. Atât angajaţii Poliţiei Locale, trei angajaţi ai Poliţiei naţionale, cât şi cei ai primăriei se află în izolare la domiciliu.

Primarul oraşului Buziaş, Sorin Munteanu, a declarat pentru News.ro că poliţistul local este asimptomatic, dar a fost internat la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara unde primeşte tratament, la fel şi soţia lui, care este angajată la Primăria Sacoşu Turcesc.

De altfel, la Sacoşu Turcesc, în total, două angajate au fost confirmate cu noul virus, astfel că întreaga primărie a fost închisă, iar angajaţii au fost trimişi în izolare la domiciliu.

„Soţia poliţistului local a fost confirmată în data de 20 martie, iar din acea dată soţul ei nu a mai fost la serviciu. În data de 28 martie a primit şi el test pozitiv, iar acum este internat la Spitalul Victor Babeş unde primeşte tratament”, a declarat Sorin Munteanu.

Toţi colegii poliţistului local, şapte la număr, se află în izolare la domiciliu. De asemenea, alţi trei poliţişti de la Poliţia Naţională din Buziaş, cu care bărbatul a interacţionat, se află şi ei la domiciliu, în autoizolare, conform news.ro

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Inițiativă fără precedent. Un om de afaceri a dezinfectat toate străzile dintr-o comună pe cheltuiala proprie

Publicat

in

De

Un om de afaceri din Lungulețu, județul Dâmbovița, ajutat de frații săi și de prieteni, a dezinfectat străzile din toată comuna pe cheltuiala proprie. El vrea să facă acest lucru săptămânal, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Omul de afaceri George Duțu a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că tot ce a făcut a fost din solidaritate. Astfel, el a anunțat primăria din localitate și a început o acțiune de dezinfecție pe străzile din toate satele comunei.

Dezinfecția a fost făcută cu substanțe care fac parte din Registrul Național al Produselor Biocide, recomandate pentru acest tip de acțiune.

„Din solidaritate. Dacă nimeni nu ia atitudine în comună, am zis să fac eu. Am cumpărat dezinfectant, 2000 de lei m-a costat. Cu frații mei, suntem 5 frați, și doi prieteni am făcut. Personal am fost cu tractorul. Am făcut cu ce utilaje avem. Nu a rămas stradă din comună pe care să nu o fi stropit”, a declarant Duțu.

Acesta spune că este hotărât să continue acțiunea. „O să dau cu dezinfectant pe străzi, pe timpul pandemiei, în fiecare duminică”, a adăugat omul de afaceri.

George Duțu are 400 de hectare plantate cu legume pe care le vinde supermarketurilor.

Vezi și:

Lidl, mutare în plină epidemie de coronavirus! Se întâmplă din 30 martie, în magazinele din România

Război în PNL pentru contractele privind achiziția de măști medicinale

EXCLUSIV În lupta cu coroanvirusul, Guvernul Orban 2 cumpără combinezoane de protecție de la un magazin on-line! Firma are doar 3 angajați. Contract de peste 3 milioane de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

PROFIT 24 TV LIVE

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend