Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Premierul Viorica Dancila, cetăţean de onoare al unei comune din ARGEŞ – Explicaţia halucinanta a autorităţilor

Publicat

in

Primarii din judeţul Argeş nu se dezmint atunci cand vine vorba de pupincurism. Aşa se face că, astăzi, Viorica Dăncilă va deveni cetățean de onoare al unei comune din Argeș, mai exact comuna Bogaţi. Ea va primi personal diploma prin care i se confera acest titlu chiar din mana primarului comunei, Ion Gîrleanu, cel care a venit cu stralucita idee si propunere.

Motivele ce au stat la baza acestei decizii sunt de-a dreptul halucinante şi le-am aflat chiar de la reprezentantii primăriei Bogati, mai exact de la secretarul primăriei, cel care avizeza legalitatea actelor emise. ” Domnul primar a avut aceasta idee buna si s-au urmat demrsurile legale. Proiect de hotarare initiat de primar si votat in unanimitate de consilierii locali. Noi suntem bucurosi ca doamna Dancila ne viziteaza comuna. Motivele acordarii tilului de cetatean de onoare ? Păi tocmai asta e, faptul ca o somitate nationala precum doamna Dancila ne viziteaza comuna noastra, asta e motivul principal. Va dati seama ca o vizita a unei celebritati ca doamna Dancila aduce un plus de imagine comunei noastre, cum sa nu ne bucuram si de ce sa nu ii acordam titlul de cetatean de onoare pentru acesata onoare de a ne vizita comuna ! Totul e legal si va spun asta ca jurist „, ne-a declarat secretarul primarie Bogati, Gheorrtghe Ungureanu.

Viorica Dăncilă aterizează cu elicopterul, joi, la Geamăna, după care va fi prezentă la CEx al PSD Argeș. Aceasta va susține și o conferință de presă, iar apoi va pleca la ziua comunei Bogați. Aici, va avea parte și de o surpriză din partea autorităților locale. Prim-ministrului i se va decerna titlul de cetățean de onoare.

ACTUAL

GATA cu amânările ! Azi se DESCHIDE BAZINUL DE ÎNOT – TARIFE și CONDIȚII DE ACCES

Publicat

in

De

După aproape 3 ani de la pornirea lucrărilor, de astazi, miercuri, 13 noiembrie 2019, Bazinul de înot isi deschide portile pentru toti locuitorii din Curtea de Argeș. Tot de astazi se fac înscrieri pentru cursurile de iniţiere pentru inot. In incinta minicomplexului functionează două bazine cu adâncimi, de 1,7m și 1,4 m, ambele cu apa încălzită la temperatura de 28 grade Celsius. Centrul dispune si de sală de saună dar si necesarele. Capacitateaa maximă de primire este de 170 persoane într-o oră.

TARIF INTRARE BAZIN

ADULȚI – 12 lei/ora

COPII, ELEVI, STUDENȚI – 8 lei /ora

TARIF INTRARE BAZIN + SAUNA

ADULȚI – 18 lei/ora

COPII, ELEVI, STUDENȚI – 12lei /ora

TARIF ABONAMENT 10 ORE  BAZIN

ADULȚI – 90 lei

COPII, ELEVI, STUDENȚI – 60 lei

TARIF ABONAMENT 10 ORE  BAZIN + SAUNA

ADULȚI – 135 lei

COPII, ELEVI, STUDENȚI – 90 lei

TARIF ABONAMENT 30 ORE  BAZIN

ADULȚI – 225 lei

COPII, ELEVI, STUDENȚI – 150 lei

TARIF ABONAMENT 30 ORE  BAZIN + SAUNA

ADULȚI – 330 lei

COPII, ELEVI, STUDENȚI – 225 lei

Tarifele urmeaza a fi votate de consilierii locali   in sedinta din aceasta luna.

Potrivit regulamentului bazinului, pentru a avea acces la bazin, pe langa bani trebuie sa prezentati si urmatoarele:

  • copie certificat de naștere sau copie CI
  • -adeverință medicală cu mențiunea  „Apt pentru efort fizic”,  iar la momentul examinării nu există în evidența cu boli dermatologice;
  • cerere de înscriere tip;
  • o declarație tip din partea însoțitorului copilului până la vârstă de 14 ani precum că a luat la cunoștință de Regulamentul bazinului, norme de comportare, interdicții și obligații.
  • De asemenea, beneficiarii trebuie să aibă echipantent – cască, papuci, prosop, costum de baie sau slip.

Citeste mai mult

ACTUAL

Ludovic Orban a decis- Singurul om din echipa Vioricăi Dăncilă pe care îl va ține în funcție

Publicat

in

De

Premierul Ludovic Orban a anunţat, marţi, că va continua colaborarea Guvernului cu fostul internaţional Gheorghe Popescu, pentru Campionatul European din 2020, potrivit news.ro.

„M-am întâlnit ieri cu Gică Popescu, care a fost consilier onorific al primului ministru şi care mi-a explicat cu ce se ocupă, e un fel de CEO pe partea proiector necesare pentru Campionatul European de fotbal şi am luat decizia să continui colaborarea cu Gică Popescu. Evident nu are culoare politică, s-a implicat în proiectul acesta, pentru că trebuia cineva care venea un pic din exteriorul administraţiei ca să împingă lucrurile înainte şi să le vadă dintr-o prespectivă. Am rămas foarte plăcut surprins că a început să cunoască foarte multe detalii tehnice, chestiuni de contractare, de stadii de lucrări şi ca atare vom continua colaborarea. Sigur, preşedintele comitetului inter ministerial, din ce am înţeles, este este ministrul Tineretului şi Sportului şi sunt convins că împreună vom pregăti toată lucrurile pentru campionatul european”, a declarat Orban.

Vezi și: Un fost colonel SRI anunță că s-a dat semnalul împotriva lui Dan Barna: ‘Te vor rezolva rapid. Îți iau ăștia partidul și capul’

EXCLUSIV Cine e omul din umbră al noului ministru de Interne, Marcel Vela

Se dau noi tichete- Cine sunt românii care vor beneficia de ele

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

SUNTEM SI AICI

În Trend