spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Premierul Viorica Dancila, cetăţean de onoare al unei comune din ARGEŞ – Explicaţia halucinanta a autorităţilor

Facebook Twitter Google+
Premierul Viorica Dancila, cetăţean de onoare al unei comune din ARGEŞ – Explicaţia halucinanta a autorităţilor

Primarii din judeţul Argeş nu se dezmint atunci cand vine vorba de pupincurism. Aşa se face că, astăzi, Viorica Dăncilă va deveni cetățean de onoare al unei comune din Argeș, mai exact comuna Bogaţi. Ea va primi personal diploma prin care i se confera acest titlu chiar din mana primarului comunei, Ion Gîrleanu, cel care a venit cu stralucita idee si propunere.

Motivele ce au stat la baza acestei decizii sunt de-a dreptul halucinante şi le-am aflat chiar de la reprezentantii primăriei Bogati, mai exact de la secretarul primăriei, cel care avizeza legalitatea actelor emise. ” Domnul primar a avut aceasta idee buna si s-au urmat demrsurile legale. Proiect de hotarare initiat de primar si votat in unanimitate de consilierii locali. Noi suntem bucurosi ca doamna Dancila ne viziteaza comuna. Motivele acordarii tilului de cetatean de onoare ? Păi tocmai asta e, faptul ca o somitate nationala precum doamna Dancila ne viziteaza comuna noastra, asta e motivul principal. Va dati seama ca o vizita a unei celebritati ca doamna Dancila aduce un plus de imagine comunei noastre, cum sa nu ne bucuram si de ce sa nu ii acordam titlul de cetatean de onoare pentru acesata onoare de a ne vizita comuna ! Totul e legal si va spun asta ca jurist „, ne-a declarat secretarul primarie Bogati, Gheorrtghe Ungureanu.

Viorica Dăncilă aterizează cu elicopterul, joi, la Geamăna, după care va fi prezentă la CEx al PSD Argeș. Aceasta va susține și o conferință de presă, iar apoi va pleca la ziua comunei Bogați. Aici, va avea parte și de o surpriză din partea autorităților locale. Prim-ministrului i se va decerna titlul de cetățean de onoare.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....