Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Premierul Ludovic Orban, DEZLĂNȚUIT la adresa Gabrielei Firea: ‘Management catastrofal’

Publicat

in

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a depus o cerere prin care solicită construirea sălii polivalente, aflată în plan de mai mulţi ani, cu fonduri de la Compania Naţională de Investiţii, a afirmat marţi premierul Ludovic Orban, care a precizat că va ”analiza cu maximă atenţie” situaţia, având în vedere că Bucureştiul este „cel mai bogat” oraş din România, conform Agerpres.

Citește și: Klaus Iohannis, NIMICIT de Deutsche Welle, din cauză că REFUZĂ dezbateri

„Proiectul sălii polivalente a început în perioada în care eram viceprimarul Capitalei. Cred că şi indicatorii tehnici şi economice au demarat în perioada respectivă, era prin 2007, dacă îmi aduc aminte, şi suntem în anul 2019. Şi nu s-a ajuns la o soluţie. Am să vă spun din capul locului, doamna Firea vrea să facă sala polivalentă prin CNI. Voi analiza cu maximă atenţie această solicitare, pentru că Bucureştiul este cel mai bogat oraş din România, iar CNI încasează taxe şi impozite pentru a susţine investiţii mai degrabă din comunităţi care nu au resursele necesare”, a declarat Orban cu ocazia instalării oficiale în funcţie a ministrului Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe.

”Faptul că nu e construită încă această sală polivalentă se datorează managementului catastrofal de la nivelul Primăriei Capitalei, care e demonstrat şi de blocarea lucrărilor la patinoarul Flamaropol, din motive care ţin de management al proiectului, respectiv de beneficiar mai degrabă decât de constructor sau de alte situaţii. În ceea ce priveşte pista olimpică (n.r. – pentru canotaj), cred că e o chestiune pe care putem să o adăugăm în priorităţile noastre”, a mai spus Orban.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat la finalul lunii august că discută cu Compania Naţională de Investiţii (CNI) pentru a suporta în parte cheltuielile cu noua sală polivalentă din Bucureşti care se află la stadiul de proiect de mai mulţi ani.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Rusia a înregistrat încă 1.154 de contaminări cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore

Publicat

in

De

Rusia a înregistrat încă 1.154 de contaminări cu noul coronavirus de luni şi până marţi şi a depăşit astfel pragul de 1.000 de îmbolnăviri zilnice pentru prima oară , au anunţat autorităţile sanitare, relatează Reuters, potrivit news.ro.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 35: ‘Debandada care se va crea cu ăştia ieşiţi pe străzi vă va depăşi’

În total, Rusia a înregistrat oficial 7.497 de contaminări şi 58 de decese – cu 11 mai multe decât luni.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Surse independente – Bilanțul morților provocați de coronavirus în China este mult mai mare. Regimul a ascuns informații

Publicat

in

De

Potrivit unor estimări independente, bilanţul epidemiei de coronavirus din China s-ar situa între 50 000 şi 97 000 de morţi. Cifrele sunt evocate într-un articol publicat de cotidianul Libération. Potrivit informațiilor, regimul de la Beijing a utilizat metode represive pentru a ascunde numărul real al deceselor și au raportat doar 4000 de oameni morți.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 35: ‘Debandada care se va crea cu ăştia ieşiţi pe străzi vă va depăşi’

Conform acestor cercetări independente, în China se înregistrau cazuri de coronavirus cu mult timp înainte să fie anunțate public, dar regimul a preferat să le ascundă.

De menționat că primul doctor care a îndrăznit să vorbească public despre un ”virus ucigaș” a fost suspendat și a murit în propria casă de coronavirus.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

SUSȚINE PRESA LIBERĂ

Dacă ești mulțumit de activitatea noastră și crezi că facem o presă liberă, ne poți sprijini să contiumăm în slujba ta, fără a fi nevoiți să încheiem contracte cu statul. Pentru fiecare donație, îți publicăm pe site si print 3 anunturi la loc vizibil.

Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend