spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Premieră la Curtea de Argeş – Se caută măsuri pentru ajutoarea femeilor abuzate fizic

Facebook Twitter Google+
Premieră la Curtea de Argeş – Se caută măsuri pentru ajutoarea femeilor abuzate fizic

Vineri, la Curtea de Argeş a avut loc un atelier de lucru cum nu s-a mai organizat până acum, având ca temă stoparea violenţei împotriva femeilor. Evenimentul organizat în cadrul Proiectului „Femintegra – integrarea profesională, socială şi personală a femeilor dezavantajate prin inserţia pe piaţa muncii” proiect creat pentru a inspira şi sprijini femeile aflate în situaţie de risc să îşi descopere şi să şi valorifice potenţialul , s-a bucurat de un real succes având în vedere că la atelier au participat medicii cunoscuţi din Argeş şi Vâlcea, reprezentanţi ai poliţiei, psihologi, cadre didactice şi asistenţi sociali.

În cadrul acestui proiect vor beneficia de consultanţă şi sprijin câteva sute de femei abuzate, atât din Argeş cât şi din Neamţ, judeţ cu care SPAS Curtea de Argeş se află în parteneriat în acest proiect.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....