spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Premieră istorică la un meci de fotbal disputat în România: experiență la partida CFR Cluj vs Slavia Praga

Facebook Twitter Google+

Pentru prima dată în istorie o echipă de club din România va fi analizată şi de VAR. Se va întâmpla la partida CFR-ului, cu Slavia Praga, UEFA decizând să introducă VAR inclusiv la partidele din play-off-ul Champions League, după ce noua tehnologie a fost implementată cu succes anul trecut, în fazele finale ale acestei competiţii.

Citește și: VIDEO Dăncilă, anunț BOMBĂ în timpul discuțiilor cu protestatarii din Iași – Parteneriat public – privat pentru autostrada Marii Uniri

Unul dintre antrenorii cei mai vocali în cerinţa implementării VAR în România, Dan Petrescu, e liniştit din acest punct de vedere, şansele să existe greşeli de arbitraj reducându-se considerabil, mai ales că la centru va fi şi Cuneyt Cakîr, unul dintre cei mai bun arbitri ai momentului.

“VAR-ul e ceva incredibil pentru noi. Le-am spus că nu au voie să greşească. VAR-ul vede tot. Să fim atenţi ce facem în careul nostru, în careul lor. Să fim atenţi tot timpul în teren, pentru că orice fază dubioasă se va studia altfel. Acum putem avea ghinion şi să ne dezavantajeze, dar, per total, îmi doresc ca în toată cariera mea să fie VAR şi să nu mai fie probleme cu arbitri”, a spus Dan Petrescu, care a primit şi o veste proastă înaintea jocului. Emmanuel Culio nu a fost refăcut şi nu a mai fost introdus pe lista UEFA: “Îmi pare rău că nu-l avem pe Culio, care în opinia mea era foarte important, la un meci cu o echipă foarte puternică fizic”.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments