spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

PREMIATE DE PRIMĂRIE! Câte un sejur la mare pentru elevele cu cele mai mari medii la Bacalaureat din Mioveni

Facebook Twitter Google+
PREMIATE DE PRIMĂRIE! Câte un sejur la mare pentru elevele cu cele mai mari medii la Bacalaureat din Mioveni

La Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu” Mioveni a avut loc, astăzi, o festivitate mai aparte: cele cinci eleve care au obținut cele mai mari medii la examenul de Bacalaureat au fost premiate de către Asociația de Părinți a liceului  si de Consiliul Local și Primăria Mioveni.

Astfel,  Ilinca Ionela-Nicoleta(media 10), Andreea Deaconescu (media 9.95), Cîrstea Elena-Adriana(media 9.88),  Bălășescu Elena-Mădălina (media 9.85) și Ciontoiu Ana(media 9.71), au fost recompensate cu premii în bani și diplome de excelență, iar din partea  Consiliului Local și a Primăriei Mioveni cu un sejur la mare.

„Îi felicit pe toţi, pe ei şi pe profesorii care i-au pregătit, familiile care au reuşit să le fie alături într-un efort care este de durată şi sperăm noi se va prelungi astfel încât ei să devină reprezentanţi de elită în învăţământul universitar. Sunt o mândrie pentru toată comunitatea locală.”, a declarat Aurel Costache- viceprimarul orașului Mioveni.

În Mioveni, după contestații, gradul de promovare a examenului de Bacalaureat este de 83%, la Liceul Teoretic “Iulia Zamfirescu” și 44,62% la Liceul Tehnologic Construcții de Mașini Mioveni.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....