Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Premiantul saptamanii – Dan Manu

Publicat

in

Premiantul saptamanii – Dan Manu, presedintele Consiliului Judetean Arges pentru ca a renuntat la acordarea de titluri de cetateni de onoare si fii ai Argesului si va premia elevii merituosi, in cadrul Zilelor Argesului si Muscelului.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Raluca Turcan, dă asigurări! Guvernul României va aloca 2,5 miliarde de lei

Publicat

in

De

Vicepremierul interimar Raluca Turcan, a dat asigurări vis-a-vis de suma pe care Guvernul României o va acorda în vederea implementării proiectelor finanțate prin intermediul Programului Național de Dezvoltare Locală.

Raluca Turcan a anunțat la Adunarea Generală a Asociaţiei Comunelor din România, faptul că Guvernul României are stabilit un buget de aproximativ 2,5 miliarde de lei, care va fi alocat proiectelor finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

„PNDL va continua şi în următorii 2 ani vor fi alocaţi aproximativ 2,5 miliarde de lei pentru implementarea programelor. Este posibilă practic şi – să spunem – o ajustare a acestui program, în sensul în care vom merge cu prioritate pe partea de infrastructură rurală, drumuri, poduri, canalizare, gaz, iluminat şi, de asemenea, modernizare unităţi şcolare şi unităţi medicale”, a precizat Raluca Turcan.

Vezi și:

SURSE PSD pregătește o super-alianță! Pericol mare pentru PNL, PMP și USR

Șoc total! General SRI, ‘uns’ de Eduard Hellvig, are dosar la DIICOT

Proiectul a fost adoptat! Mii de angajați au parte de beneficii uriașetr

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Față în față! Va fi o lupta aprigă pentru Primăria Capitalei

Publicat

in

De

Un sondaj CURS arată că Gabriela Firea, actualul primar, are cea mai mare cotă de încredere pentru un nou mandat la Primăria Bucureşti

Potrivit sondajului CURS, Gabriela Firea este pe primul loc în preferințele electoratului pentru Primăria Bucureștiului.

Primarul  a declarat că deși a fost victima unei campanii agresive, bucureștenii înțeleg mai bine ceea ce a făcut. „Se vede foarte clar faptul că bucureștenii sunt mai inteligenți și înțeleg mai bine ceea ce am făcut și nu cred manipulările”, a spus primarul.

Firea este urmată de Traian Băsescu (29%) şi Nicuşor Dan

Traian Băsescu a anunțat că nu exclude varianta unei candidaturi pentru a înlătura PSD-ul din Primăria Capitalei.”E posibil. Nu împotriva doamnei Firea, ci împotriva PSD. N-aș vrea să îi mai văd nici la guvernare, nici conducând Bucureștiul”, a spus fostul președinte.

Sondajul a fost realizat în perioada 23 ianuarie – 6 februarie, a informat mediafax.ro.

Vezi și:

SURSE PSD pregătește o super-alianță! Pericol mare pentru PNL, PMP și USR

Șoc total! General SRI, ‘uns’ de Eduard Hellvig, are dosar la DIICOT

Proiectul a fost adoptat! Mii de angajați au parte de beneficii uriașe

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend