spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Pregatirile sunt in toi – Maine, PARASTAS de 40 de zile pentru REGELE MIHAI

Facebook Twitter Google+
Pregatirile sunt in toi – Maine, PARASTAS de 40 de zile pentru REGELE MIHAI

Maine, 13 ianuarie,  incepand cu ora 12.00, va fi oficiata slujba de 40 de zile de la moartea Regelui Mihai. Membrii Casei Regale au confirmat prezenta la eveniment, iar ceremonia va fi oficiata in Manastirea Arhiepiscopala, de IPS Calinic, impreuna cu un sobor de preoti.

Pregatirile sunt in toi la Curtea de Arges unde vor ajunge membrii Casei Regale dar si foarte multi argeseni care spun ca vor sa fie prezenti si la acest eveniment.

Slujba va fi oficiată, în prezenţa Familia Regale, de arhiepiscopul Calinic al Argeşului şi Muscelului şi va avea loc în Vechea Catedrală Episcopală şi Regală de la Mănăstirea Curtea de Argeş.

Ulterior, va fi rostită o rugăciune la mormântul regelui Mihai, în pridvorul Noii Catedrale Arhiepiscopale şi Regale.

Arhiepiscopul va fi însoţit de un sobor de preoţi de la Mănăstirea Curtea de Argeş şi din eparhie, având în frunte pe stareţul mănăstirii, părintele Caliopie.

Vor lua parte la slujbă maici de la Mănăstirea Pasărea şi de la Mănăstirea Ţigăneşti.

Toţi cei care doresc să ia parte la acest eveniment sunt bineveniţi, la rugăciunea de la mormânt având acces doar Familia Regală.

 

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....