Reteta Saptamanii
Prăjitură răcoritoare fără coacere: Cheesecake cu piersici
Publicat
acum 4 luniin

Cine mai face prăjituri pe timp de vară? Dacă simpla idee de a încălzi cuptorul vă sperie, dar vreţi ceva dulce, răcoritor, cu fructe de sezon şi să nu fie îngheţată sau tiramisu… soluţia e un cheesecake cu piersici.
Ingrediente:
6 – 8 porții
4 – 5 piersici (se pot folosi şi alte fructe de sezon, precum cireşe, caise, căpşuni, fructe de pădure)
O formă de 20 cm diametru, cu fund detaşabil
Pentru blat
110 g biscuiţi digestivi, măcinaţi (aproximativ 8-10 biscuiţi)
50 g unt topit, plus un pic suplimentar pentru ungerea tigăii
2 linguri zahăr
Crema de brânză
300 g de brânză de vaci
200 ml de frişcă cu 33% grăsime
200 g zahăr
Preparare:
Timp de preparare: 15 minute Timp de gătit: 10 minute
Pentru a face blatul, amestecaţi bine într-un castron biscuiţii digestivi măcinaţi, untul topit şi zahărul. Cu o lingură, mutaţi pasta de biscuiţi la baza recipientului, apoi presăraţi ferm amestecul pe fundul recipientului ridicând un pic pe margini. Daţi la frigider pentru o oră.
Ţineţi frişca la frigider până la preparare: când blatul s-a răcit, începeţi prepararea cremei. Adăugaţi frişca rece într-un castron mare (e important să fie rece) şi folosiţi un mixer pentru a o amesteca cu zahăr, până la omogenizare. Puneţi într-un blender brânza de vaci şi adăugaţi câteva linguri de frişcă, apoi mixaţi amestecul până obţineţi o pastă. Adăugaţi crema de brânză astfel obţinută în frişca din castron şi amestecaţi din nou cu mixerul, până obţineţi o cremă omogenă şi pufoasă.
Adăugaţi crema de brânză peste blatul de biscuiţi, nivelaţi, apoi decoraţi cu feli de piersică şi daţi iar la frigider. Se serveşte rece.
La drept vorbind, un cheesecake „tradiţional” se coace în cuptor. Stilurile şi ingredientele variază foarte mult şi fiecare tip de cheescake are fanii săi. Dar există şi variante de cheescake fără coacere, un mare atu pe timp de vară. Şi dacă vreţi o variantă dulce, dar cu mai puţine calorii, puteţi folosi biscuiţi digestivi pentru blatul subţire. Pentru top, noi am ales cele mai parfumate fructe de sezon: piersicile. Iar la mijloc va fi un strat pufos de cremă moale şi asemănătoare cu mousse. Lăsaţi-o să se aşeze în frigider şi apoi sunteţi gata să o serviţi, răcoroasă, gata să se topească în gură.
Comenteaza cu profilul de FB
Poate vrei sa citesti
-
Tânăr din Tigveni, în cătușe ! Și-a șantajat iubita cu imagini fierbinți si amenințări pe facebook !
-
Prins în Curtea de Argeș cu mașina fără numere de înmatriculare – S-a ales cu dosar penal
-
La Curtea de Arges, patinoar cu aromă de rahat ! O canalizare defectă a împuţit zona centrala a orașului REGAL
-
S-a trezit cu taxiul decorat – RĂZBUNARE DE SEZON la Curtea de Argeș
-
ACUM ! Accident grav în Argeș, la Câmpulung ! Microbuz cu persoane implicat
-
PERCHEZIȚII ÎN ARGES Operațiune de AMPLOARE, în colaborare cu poliția din Franța
Reteta Saptamanii
Portofele de ardei kapia cu carne tocata, ciuperci si cascaval
Publicat
acum 2 luniin
15 octombrie 2019
Ingrediente
- 5 ardei kapia
- 200 gr carne tocata
- 200 gr ciuperci
- 2 fire ceapa verde
- 2 catei de usturoi
- 2 linguri ulei de masline
- 50 gr cascaval
- Sare
- piper
- boia dulce afumata
Mod de preparare

Se toaca ceapa verde si usturoiul foarte marunt si se adauga peste carne si ciuperci.
Se condimenteaza toata compozitia cu sare, piper si boia dulce afumata.

Se cresteaza ardeii kapia pe lungime si se scot semintele. Se taie cascavalul sub forma unor bastonase.

Se umplu ardeii kapia cu compozitia preparata mai sus si se pune in fiecare cate un bastonas de cascaval.
Se pun ardeii kapia intr-un vas de copt, se acopera cu folie de aluminiu si se dau la timp de 15 minute.

Pofta buna !
Comenteaza cu profilul de FB
Reteta Saptamanii
Ciorbita de perisoare. Cele mai delicioase retete de ciorbe de perisoare
Publicat
acum 2 luniin
7 octombrie 2019
Intotdeauna mi-a placut ciorbita de perisoare si am savurat-o ori de cate ori am avut ocazia. Pana cand a trebuit sa incep si eu sa fac ciorba de perisoare. E drept ca e cam migaloasa si trebuie sa potrivesti toate ingredientele pentru ca perisoarele sa nu fie nici prea mici, nici prea mari, nici prea sfaramicioase, nici prea tari.
Si cum nimeni nu se naste invatat, a trebuit sa caut cele mai bune retete pentru ciorbita de perisoare.
Am aici secretele pentru cea mai delicioasa ciorba de perisoare de la gospodine desavarsite.
Sa gatiti cu spor si pofta buna!
Ciorbita de perisoare din pasare acrita cu corcoduse # Reteta 1

Ingrediente Ciorba de perisoare din pasare acrita cu corcoduse
cca 1 kg carne de pasare de curte (piept dezosat), doua maini de corcoduse verzi, un ardei galben, un ardei rosu, 2-3 rosii coapte, 2 cartofi, o ceapa uscata sau o legatura de ceapa verde, un morcov, o legatura patrunjel cu radacina, o bucatica de telina, o mana de pastai de fasole verde, doua linguri de orez cu bob rotund, 3-4 oua, sare, marar verde, cateva fire de leustean verde, cca 2-2,5 l apa, doua linguri de ulei
Mod de preparare Ciorba de perisoare din pasare acrita cu corcoduse
1. Carnea de pasare se da prin masina de tocat, impreuna cu jumatate de ceapa, apoi se amesteca bine cu un praf de sare, mararul tocat fin, 2 oua si o lingura de orez prefiert (eu am dat in cateva clocote orezul cu un praf de sare, atat cat sa se inmoaie). Din acest amestec facem perisoare de marimea unei nuci, cu palmele umezite in apa rece.
2. Se curata zarzavatul, se spala apoi se taie jumatate din ceapa ramasa, ardeiul se taie cubulete, la fel si morcovul, telina si radacina patrunjelului se dau prin razatoare, rosiile se oparesc si se curata de pielita, apoi se taie cubulete, cartofii curatati de coaja si spalati se taie si ei in cubulete, pastaile de fasole se curata indepertandu-se capetele pastailor, apoi se rupe in jumatati, fiecare pastaie.
Intr-o oala se pune la fiert apa cu un praf de sare si uleiul. Cand incepe sa clocoteasca se adauga tot zarzavatul taiat, fara rosii si cartofi. Se acopera cu un capac si se lasa la fiert cca 20-30 minute.
Intre timp se spala corcodusele curatate de codite, se varsa intr-o craticioara si se acopera cu apa, apoi se fierb cam 15 minute, dupa care se scot intr-o strecuratoare si se paseaza bine, cu o lingura de lemn, indepartandu-se pielita si samburii. Pasta obtinuta se amesteca cu zeama acra ramasa de la fiertul corcoduselor.
3. Dupa cele 20 de minute de fiert zarzavatul, se adauga si rosiile si cartofii si se mai lasa sa fiarba 10 minute, dupa care se acreste dupa gust cu fiertura de corcoduse, se potriveste de sare apoi se adauga restul de orez prefiert ramas si perisoarele. Se lasa sa fiarba la foc domol cam 15-20 de minute.
Se opreste focul si se presara deasupra patrunjel si leustean verde tocat fin (eu am tocat si cateva fire de marar), apoi se drega ciorba cu 2 oua batute spuma cu un pic de acreala de corcoduse. Se serveste fierbinte!
Pofta buna!
Ciorbita de perisoare a lui Radu Anton Roman # Reteta 2
Perisoare:
250 g carne vitel sau manzat
30 g orez
30 g faina
1-2 albusuri ou mare
piper,
marar
1 lingurita ceapa tocata
Zeama: 1 kg oase vitel
1 l bors
1 rosie
1 ceapa
1 ardei gras
1-2 galbenusuri
100 ml smantana
sare 2 l apa
albitura: 1 morcov, 1 pastarnac, 1 telina mica
leustean
Mod preparare Ciorba de perisoare a lui Radu Anton Roman
Se curata ceapa si albitura, se rad marunt. Se pun la fiert o jumatate de ora impreuna cu rosia si ardeiul tocate, oasele sparte si o lingurita de sare. Se toaca carnea. Se spala orezul, se scurge. Se amesteca bine carnea cu lingurita de ceapa rasa, orezul, faina, albusul, piper dupa gust, o lingurita de sare, marar. Se scot oasele din zeama.
Se ia din amestec cu lingurita, se rotunjeste un pic – udati-va mana cu putina apa rece – si se pune in ciorba clocotind . Se lasa sa mai fiarba, incet, acoperit, inca o jumate de ora cu perisoarele inauntru . Se adauga borsul, sa fiarba 2-3 minute. Se potriveste de sare. Se aromeaza cu leustean tocat, se drege cu smantana batuta cu galbenus.
Sa aveti pofta!
Ciorbita de perisoare fara orez # Reteta 3

Iuliana22 a trimis o reteta delicioasa de Ciorba de perisoare fara orez.
Ingrediente Ciorbita de perisoare fara orez
1 os (porc sau vita) optional
500g carne tocata (porc/vita sau amestec)
Ceapa, morcov, telina, ardei, dovlecel (sau orice legume va plac)
1 ou
Bulion sau suc de rosii
Mod de preparare Ciorba de perisoare fara orez
Punem osul la fiert intr-o cratita mare.
intre timp curatam, spalam si tocatam legumele. Pregatim perisoarele: intr-un bol punem carnea, oul, jumatate de ceapa tocata marunt, o lingura bulion, sare si 2 linguri de supa. Amestecam bine si dam forma perisoarelor.
Strecuram supa si o punem din nou pe foc cu legumele. Cand sunt gata adaugam bulionul si perisoarele (acestea sunt facute cand se vor ridica la suprafata).
Condimentam ciorba cu sare, piper si cimbru,daca o preferati mai acra adaugati bors, lamaie sau sare de lamaie. Mai lasam 5 minute si apoi opriti focul. Presaram leustean sau patrunjel. Pofta buna!
(Cand formati perisoarele inmuiati mainile in otet. Carnea de pe os poate fi scoasa si adaugata in ciorba)
Pofta buna!
Ciorbita de perisoare de porc # Reteta 4
Ingrediente Ciorbita de perisoare de porc
2 morcovi
1 buc telina mica
1 ceapa mica
500 g carne de porc tocata
200 ml smantana
200 ml zeama de varza
2 linguri orez
1 ou
Mod de preparare Ciorba de perisoare de porc
Carnea tocata se amesteca cu un ou si cu orezul. Se amesteca bine si rezulta perisoarele. Se pune intr-o oala la fiert apa. Se modeleaza perisoarele si se pun la fiert in apa de pe foc. Legumele se curata se spala bine, se toaca marunt si se pun la fiert in oala alaturi. Se adauga sare si piper dupa gust si zeama de varza. Se adauga leustean tocat marunt. Serviti cu placere.
Pofta buna!
Ciorbita de perisoare # Reteta 5

Ingrediente Ciorbita de perisoare
perisoare:
1 kg carne tocata (amestec porc si vita)
2 oua
1/2 legatura patrunjel tocata
50 gr orez
sare
1 ceapa potrivita ca marime
piper
Pentru ciorba:
1 morocov
1 telina
1 pastarnac
1 ceapa
1 cutie rosii taiate cubulete
1 cartof mediu
sare
patrunjel verde
2 linguri pasta de tomate
1 ou
dupa gustul si preferinta fiecaruia: bors, zeama de varza, otet, zeama de lamaie
Mod de preparare Ciorba de perisoare
Curatam si spalam toate legumele pentru ciorba. Cartoful se taie cubulete potrivite ca marime. Morcovul, telina, ceapa si pastarnacul se dau pe razatoarea cu ochiuri mari, dar la fel de bine se pot taia si cubulete. Aici depinde de gustul fiecaruia dintre noi. Intr-o oala mai mare punem circa 5 litri de apa, legumele, rosiile taiate cubulete si lasam sa fiarba pana cand legumele sunt aproape patrunse.
Intre timp pregatim carnea pentru perisoare. Intr-un castron punem carnea tocata. Adaugam orezul spalat bine, ceapa curatata si data pe razatoarea cu ochiuri mari, ouale, patrunjelul tocat marunt, sare si piper dupa gust. Omogenizam bine compozitia si lasam deoparte circa 5 minute. Cu mana umeda formam bilute rotunde ,pe care le lasam deoparte pana cand legumele sunt aproape fierte. Cand legumele sunt aproape fierte, adaugam perisoarele.
Lasam sa mai dea in cateva clocote, pana cand carnea si orezul sunt fierte. Adaugam apoi pasta de tomate si borsul pe care l-am fiert in prealabil. Daca mai este nevoie se mai adauga sare dupa gust. Oprim focul si adaugam patrunjelul deasupra. Optional ciorba de perisoare se poate servi cu smantana si ardei iute.
Ciorba de perisoare cu bors # Reteta 6

Ingrediente Ciorba de perisoare cu bors
- 1 kg carne tocata
- 100 g orez
- 2 oua
- 200 g smantana
- 1 morcov
- 1 ceapa
- 2 ardei gogosar
- 10 g faina
- sare
- bors
- patrunjel verde.
Mod de preparare Ciorba de perisoare cu bors
Se curata ceapa, morcovul si ardeiul si se toaca, se pun apoi la fiert intr-o oala cu apa. Orezul se spala si se undeste putin. Se amesteca apoi orezul, carnea tocata, un ou, putina sare si faina, se amesteca bine si se formeaza bilute mici ca o nuca. Dupa ce legumele au fiert putin, se pun si perisoarele la fiert. Cand acestea au fiert se adauga borsul si se mai da un clocot dupa care se ia oala de pe foc. Se amesteca apoi intr-un bol smantana si un ou si se pune peste ciorba.Se presara patrunjel verde la final.
Pofta buna!
Ciorba de perisoare cu carne curcan # Reteta 7

Ingrediente Ciorba de perisoare cu carne curcan
- 1/4 kg carne tocata curcan,
- o manuta faina,
- 1 ou,
- legume proaspete sau de la borcan,
- 1 ceapa potrivita,
- 1 canita bors acru,
- verdeata si smantana;
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare Ciorba de perisoare cu carne curcan
Se amesteca carnea tocata cu oul, faina, sare si piper;
Se face o compozitie omogena.
Intr-o oala de ciorba punem o lingurita de ulei si 1 ceapa si 2-3 linguri de zarzavat de la borcan(in cazul meu);
Adaugam apa pana sus si lasam sa dea in clocot;
Cand zarzavatul e aproape fiert, formam mici bile din carnea tocata si le dam drumul in oala;
Lasam sa fiarba pana se ridica deasupra perisoarele, adaugam borsul acru fiert separat, sarea si piperul si patrunjelul verde tocat.
Servim fierbinte cu o lingura de smantana adaugata in farfurie!
Pofta buna!
Ciorba de perisoare din piept de pui # Reteta 8
Pentru o cina in familie, ciorbita de perisoare din piept de pui poate fi alegerea gustoasa si sanatoasa. Pofta buna!
Ingrediente Ciorba de perisoare din piept de pui
- carne tocata din piept de pui – 750g,
- morcov – 3 buc.,
- ardei – 1buc.,
- bors – 500ml,
- ceapa – 2buc,
- orez – 300g,
- rosie – o bucata,
- bulion – 100 g,
- sare,
- telina – 100g,
- patrunjel,
- ardei iute
- smantana pentru servire
Mod de preparare Ciorba de perisoare din piept de pui
Ceapa se curata, se spala, se taie si se pune la calit intr-o oala mare. Peste ea se adauga morcovul si telina rasa, ardeiul, rosia si se continua calirea inca 15 min. la foc mic. Se adauga apa cat cuprinde oala. Intre timp, pana da in in clocot se fac perisoarele din carnea tocata, orez (100 g) si sare. Cand lichidul incepe sa dea in clocot se reduce focul la mic si se adauga rand pe rand perisoarele. Se continua fierberea inca 1 ora. Cand perisoarele sunt fierte se adauga orezul (200 g), bulionul, borsul si patrunjelul. Se lasa inca 15 minute la foc.mic. Se serveste cu ardei iuti si smantana.
Pofta buna!
Ciorba de perisoare de peste # Reteta 9
Ingrediente Ciorba de perisoare de peste
- 200 g peste fara oase * macrou
- 1 oua
- 2 catei de usturoi
- 2 linguri de orez pentru perisoare
- 50 g orez
- 2 morcovi
- 1 ceapa
- 1 ardei
- 1 legatura de patrunjel si una de leustean
- 2 linguri de bulion
- bors
- Mirodenii – sare, piper, menta
Mod de preparare Ciorba de perisoare de peste
Legumele se pun la fiert si cand sunt aproape gata se da focul mic si se adauga perisoare mici (preparate din peste fiert dat prin masina de tocat, oul, orezul si patrunjelul, sare dupa gust si usturoi). Mai tarziu se pune bulionul si borsul. Se serveste cu leustean tocat mic pe deasupra.
Pofta buna!
Ciorba de perisoare # Reteta 10

Ingrediente Ciorba de perisoare
- 200 g carne amestec (porc+vita) tocata;
- 1 ceapa;
- 1 morcov;
- 1 pastarnac;
- 2 rosii;
- 1/2 ardel kapia rosu;
- patrunjel;
- 1 canita orez;
- 1 ou;
- 1 lingurita faina alba;
Mod de preparare Ciorba de perisoare
Pentru inceput vom curata legumele si le vom taiat marunt,dupa care intr-o oala vom pune 2-3 linguri de ulei si vom scalda legumele:ceapa,morcovul,pastarnacul,ardelul kapia si patrunjelul in ulei pana devin sticloase.
Turnam apa calduta peste legume si lasam la fiert circa 20 minute,timp in care ne ocupam de perisoare.
Pentru acestea vom amesteca carnea tocata cu ceapa tocata marunt,orezul,oul,faina,patrunjel verde tocat.Amestecam bine,condimentand cu sare si piper si incepem sa formam perisoare, cat mai mici, ajutandu-ne de un bol cu apa rece.
Adaugam rosiile blenduite in oala cu legumele.
Dupa 2-3 clocote adaugam cu grija perisoarele formate , avand grija sa reducem din intensitatea focului. Potrivim de sare, piper si punem 1 cana bors proaspat.
Cand ciorba este gata presaram patrunjel verde si o servim dreasa cu smantana dupa preferinta.
Pofta buna!
Ciorba de perisoare cu carne de porc si leustean # Reteta 11

Ingrediente Ciorba de perisoare cu carne de porc si leustean
-1kg.carne slaba de porc,
-1 morcov,
-1 radacina de pastarnac,
-1 ceapa,
-2 ardei capia rosii,
-1 cub maggi de legume-1 cub maggi cu gust de gaina,
-1 cutie cuburi maggi de bors,
-3 rosii,
-2 linguri orez,
-2 -3 linguri de ulei,
-1 legatura leustean verde,
-5 oua.
Mod de preparare Ciorba de perisoare cu carne de porc si leustean
– Punem intr-un vas carnea tocata de porc si peste ea adaugam un cub maggi de legume, ouale, orezul si le omogenizam foarte bine.
– Intr-o oala punem apa la fiert si cand apa fierbe, dam focul la mic si adaugam perisoarele, le lasam sa fiarba la foc mic si curatam din cand in cand spuma ce apare deasupra supei.
– Curatam legumele le tocam marunt, undim mai intai ceapa, apoi adaugam legumele tocate marunut si le undim pret de cateva minute apoi le adaugam in oala peste perisoare. Adaugam un cub maggi cu gust de legume pentru un plus de savoare si lasam sa fiarba totul la foc potrivit. Cand totul este fiert adaugam cuburile de bors maggi dupa gust si preferinta,in jur de 1 cub la litru de ciorba,adaugam sare si lasam sa traga doua ,trei clocote,apoi oprim focul.Adaugam peste ciorba leustean tocat marunt si ardei iuti. Cine doreste poate adauga smantana.
Pofta buna!
Comenteaza cu profilul de FB
Curtea de Argeș


La 18 ani, internat 2 ani într-un centru educativ ! Băiatul e din Curtea de Argeș
În ziua de 11 decembrie a.c., poliţiştii Biroului de Investigații Criminale Curtea de Argeș au pus în aplicare un mandat...


Tânăr din Tigveni, în cătușe ! Și-a șantajat iubita cu imagini fierbinți si amenințări pe facebook !
Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tigveni au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de santaj și...


S-A STABILIT: Părinții primesc zile libere plătite când se suspendă cursurile școlare
După ce a fost adoptată de Senat, propunerea legislativă privind acordarea unor zile libere părinţilor pentru supravegherea copiilor, în situaţia...


ACUM ! Casă în flăcări la Sălătrucu
In urma cu putin timp, un apel la 112 a anuntat un incendiu la o casă în localitatea Sălătrucu.Potrivit primelor...


Primăria Curtea de Argeș angajează consiler la TRANSPORTURI în locul lui Nae Păunescu
Primăria Curtea de Arges organizează concurs de recrutare pentru ocuparea unei funcţii publice de execuţie vacante din cadrul aparatului de...
#SÎEU Ştefan Mandachi, antreprenorul care a construit un metru de autostradă, despre Arafat: ‘Dacă rămâne fără job, îl angajez eu în secunda doi’
O statuie a lui Ramses al II-lea a fost descoperită în apropiere de Memphis, nu departe de marile piramide din Giza
Emma Zeicescu pleacă de la TVR. Alături de ea, o altă jurnalistă care era în conflict cu conducerea părăseşte postul public
Viktor Orban participă la evenimentele dedicate Revoluţiei Române de la Timişoara

Primăria Capitalei a anunțat tăieri de milioane de lei: Catedrala Mântuirii Neamului vizată!

ACUM! Femeie înecata în barajul de la Curtea de Argeș

REZULTATE ALEGERI: Klaus Iohannis a câștigat la Curtea de Argeș și Câmpulung

VIDEO – Accident grav la Băiculești, BMW făcut praf

ARGEȘENII REGALI fac COADĂ cu copiii LA APĂ și înjură printre dinți: TOATĂ VARA CE-AȚI FĂCUT, PUTORILOR ? „

REZULTATE: Viorica Dăncilă a câștigat la Sălătrucu și Cicănești. La Topoloveni Iohannis

VIDEO – Hidrocentrala Vidraru la ceas aniversar – 53 ani de la darea in functiune a unui proiect 100% românesc

VIDEO În cel mai negru scenariu, salariile se îngheață, dar nu scad. Guvernul a prezentat 3 scenarii privins salariile

VIDEO Ministrul Mediului, vizită fulger pe Valea Vâlsanului, unde Brânză a ras padurea

VIDEO ACUM ! Accident teribil în Argeș – 3 victime

Video-Momentul în care un polițist argeșean salvează de la moarte un piteștean
PITEȘTI


VIDEO! Accident groaznic în Argeș – 2 mașini implicate, 3 victime
Un grav accident rutier s-a produs între 2 autoturisme, in urma cu putin timp , în Căteasca. La fata locului...


Polițiștii argeșeni, controale în Piața Ceair din Pitești – Au confiscat produse agroalimentare
Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au acționat în municipiul Pitești, în Piața Ceair, pentru prevenirea și...


Părinții vor primi bani de la stat pentru a angaja bonă pentru copii – VEZI SUMELE
În funcție de cât de mari sunt veniturile nete din familie, dar și de o serie de alte condiții, părinții...


VENI, VINI, MICII la Vila Florica ! Conacul brătienilor disputat de cocalarii politicii argeșene !
VENI oltenii lui Miuțescu, VINI și moldovenii lui Alecsei pentru a fi siguri că , de ieri, ei vor perpeli...
Câmpulung


Primăria Albeștii de Muscel angajează VEZI CONDIȚII
Primăria comunei Albestii de Muscel organzeaza concurs de recrutare pentru ocuparea unei funcţii publice de execuţie vacante din cadrul aparatului...


Tineri reţinuţi de poliţişti la Câmpulung – Au făcut scandal la PĂCĂNELE
Politistii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de tulburare a ordinii şi...


ACUM ! Accident grav în Argeș, la Câmpulung ! Microbuz cu persoane implicat
In urma cu putin timp, un grav accident rutier a avut loc între microbuz cu aproximativ 7 pasageri și autoturism....
Mioveni


A întrat în parapet și și-a băgat mama în spital
A fost duminica accidentelor cu mașini Logan, astăzi. Astfel, la prânz, un accident rutier a avut loc în localitatea Bălilești...


Eveniment unic, în ultimele 2 decenii, la Mioveni: primul nou-născut la … noul Spital Orășenesc
Eveniment asteptat de mai bine de 20 ani, astăzi, la Mioveni! În noul spital din Mioveni s-a născut primul copil!...


ACUM Incendiu la o casă în Argeș – persoană carbonizată
In urma cu putin timp, un incendiu a izbucnit la o casă în localitatea Leordeni, sat Budisteni. La fața locului...


Concerte la Mioveni: Uite ce artiști fac show la Târgul de Crăciun
Prim]ria Mioveni păstrează și în acest an tradiția si, pe 5 decembrie, în Ajun de Sfântul Nicolae, se va aprinde ...
În Trend
-
ACTUALacum 3 săptămâni
ACUM! Femeie înecata în barajul de la Curtea de Argeș
-
ACTUALacum 3 săptămâni
REZULTATE ALEGERI: Klaus Iohannis a câștigat la Curtea de Argeș și Câmpulung
-
ACTUALacum 3 săptămâni
VIDEO – Accident grav la Băiculești, BMW făcut praf
-
ACTUALacum 2 săptămâni
ARGEȘENII REGALI fac COADĂ cu copiii LA APĂ și înjură printre dinți: TOATĂ VARA CE-AȚI FĂCUT, PUTORILOR ? „
-
ACTUALacum 3 săptămâni
REZULTATE: Viorica Dăncilă a câștigat la Sălătrucu și Cicănești. La Topoloveni Iohannis
-
ACTUALacum 2 săptămâni
BĂTAIE DE JOC ! CURTEA DE ARGEȘ FĂRĂ APĂ: Aquaterm dă drumul apei abia diseara, la ora 20:00
-
ACTUALacum 2 săptămâni
ACUM ! Accident cu două victime în Argeș
-
ACTUALacum 3 săptămâni
Plimbărețul PNL, Mitrofan, făcut țăndări de un argeșean: Hoțule ! Să vii la poarta mea, k**tule, să-mi ceri votul !
You must be logged in to post a comment Login