Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

Poziţia halucinantă a DSP Arges – Copiii ajunsi la spital au avut o „reactie emotionala” la vaccin

Publicat

in

Părintii elevilor care au fost vaccinati zilele acestea in institutiile de invatamant din Curtea de Arges sunt de-a dreptul revoltati după ce mai bine de 10 copii au ajuns la spital cu diferite simptome care au fost considerate ca fiind reactii la serul vaccinului.

Iar daca in aceasta dimineata medicul care aseara a fost de garda la Spitalul Municipal Curtea de Arges a declarat că durerile de cap si stările apatice sau micile amorteli ale elevilor au fost „reactii adverse la vaccin, reactii enumerate pe prospectele acestora si acceptate”, la DPS concluzia este alte.

Luminiţa Tiţă, inspector in relaţii cu publicul din cadrul Direcţiei pentru Sănătate Publică Arges a declarat în urmă cu scurt timp redactorilor PROFIT că nu a fost nimic mai mult decat o „reactie emotionala a elevilor”. „Nu s-a confirmat alergia sau ceva de acest gen. Medicul specialist, doamna doctor Moisescu de la Spitalul de Boli Infecţioase ne-a infirmat că ar fi vorba de o alergie. A fost o reactie emotionala a acelor elevi”, a spus aceasta.

Părerile sunt asadar impartite iar vinovat nu este nimeni. Poate, cine stie, elevii care de atatea emotii au ajuns la spital. Si nu numai unul a fost emotionat cand a vazut seringa cu ser ci mai bine de 10 copii. Si nu numai aseara, ci si astazi.

 

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Citeste mai mult
Publicitate
2 Comentarii

2 Comments

 1. relu

  21 ianuarie 2015 la 19:34

  Ar fi interesant de aflat cine este asistenta care a facut vaccinurile, de ce unitate medicala apartine, daca este obligatoriu acordul scris al parintilor pentru efectuarea vaccinului si ce s-a intamplat cu asistenta.

 2. ELLA

  25 ianuarie 2015 la 20:30

  Dar de ce parintii nu spun adevarul?Sunt mai multe cazuri in afara de cele care au fost declarate si de ce nu se dau amenzi????
  Daca nimeni nu a facut plangere si nu au fost date amenzi inseamna ca o sa se mai repete si alta data si atunci poate vor fi copii dvs.cei patiti !!! Cu privire la vaccinuri legislatia ar trebui schimbata.Trebuie acordul scris al parintilor si trebuie stiut la scoala si istoricul medical al copilului pt ca vaccinurile or fi ele obligatorii dar nu se fac la toti copii si in toate cazurile.Sunt copii cu probleme medicale care nu au voie sa faca anumite vaccinuri.Dar pe ei nu-i intereseaza,ziua trece leafa merge, cam asa e la unii.

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

ACTUAL

Sute de nunți amânate în Arges, de coronavirus. PATRONII SALOANELOR DE NUNȚI ÎN IMPAS – Căsătoriile reprogramate la toamnă sau peste doi ani

Publicat

in

Sezonul nunților pare compromis in Argeș, din cauza pandemiei de coronavirus care afectează întreaga țară. După luni întregi de pregătire, bătăi de cap pentru a găsi o dată convenabilă, un restaurant sau un salon de nunti cat mai bun, zeci de discuții cu fotografi, cofetării și o formație sau un DJ, planurile celor care vor să-și unească oficial destinele par că s-au năruit.

Mulți dintre cei care aveau programată nunta în Argeș sunt stresați și speriați, iar situația nu este deloc roz nici pentru cei care oferă servicii în domeniu: organizatorii și patronii sălilor de evenimente, fotografii, florăriile, formațiile de muzică și cofetăriile. ”Am dat deja bani avans la restaurant, la lautari si la fotograf și acum ce fac? Rămân și fără nuntă și fără bani?”, întreabă un tânăr, care urma să aibă nunta într-o lună. In situația lui sunt alte aproape 150 de cupluri care aveau programate nuntile la sfarsit de aprilie, in mai sau in vara. Redactorii PROFIT au chestionat cativa patroni de restaurante si saloane de nunti. Toti au declarat ca toate nuntile programate la sfarsit de aprilie si in mai au fost reprogramate pentru toamna sau chiar la anul, in 2021.”Au venit multi tineri si am incercat sa gasim solutii impreuna. DE anulat nu a putu fi vorba. Acolo unde s-a putut, in functie de datele libere din toamna, am reporgramat. Au fost cazuri in care nu am mai avut sambete sau duminici libere in toamna iar tinerii au inteles si au programat pentru la anul. Da, au fost cativa care au anulat si au cerut avansul inapoi”, ne-a declarat patronul unui cunoscut salon de nunti din Arges.

”În baza avansului, reprogramăm evenimentul la o altă dată disponibilă. Sunt conștient de situație. Am luat în calcul avansul pentru o nuntă de anul acesta pe care am reprogramat-o la anul sau peste doi ani, functie de diposnibilitatea noastra. Acum, ce sa zic, si noi o vom duce rau vara asta, vom face foamea in lipsa evenimentelor”, a declarat un liderul unei formatii de nuntă, pentru Alba24.ro.

Cele mai multe nunți au fost reprogramate în octombrie, dar au fost cereri chiar și pentru mai 2021 sau chiar 2022, a menționat un artist, lider de formație. De asemenea, și nunți din iunie au fost amânate, pentru luna august. Tot mai multe cereri de reprogramări apar zilnic.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

SITUAȚIA LA ZI: NOI CAZURI COVID-19 în Argeș – A doua persoana din Curtea de Argeș s-a vindecat

Publicat

in

Conform datelor furnizate DSP Argeș, de la ora 09.00, situația persoanelor din județ afectate de măsurile de carantină și izolare, confirmate pozitiv sau vindecate de virusul COVID-19 se prezenta după cum urmează:

-persoane monitorizate de DSP, aflate în izolare la domiciliu: 5667
-persoane care au finalizat perioada de 14 zile de izolare: 6874
-persoane aflate în carantină instituționalizată: 512
-persoane vindecate: 4
-persoane diagnosticate pozitiv: 14

Ultimul caz de COVID – 19 care s-a vindecat este o persoana din Curtea de Arges, o femeie in varsta de 58 de ani. Aceasta a fost deja externata dar va rămâne în izolare 14 zile. Familia acesteia ne-a spus ca este o minune de la Dumnezeu faptul ca familia va petrece impreuna Pastele acasa.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

PROFIT 24 TV LIVE

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

SUSTINE INDEPENDENTA NOASTRĂ

Dacă esti multumit de activitatea noastra si crezi ca facem o presa libera, ne poti sprijini sa continumam in slujba ta, fara a fi nevoiti sa facem contracte cu statul

În Trend