spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Povestea ursuleţului de pluş dăruit de Moş Crăciun unul copil cu nevoi speciale

Facebook Twitter Google+
Povestea ursuleţului de pluş dăruit de Moş Crăciun unul copil cu nevoi speciale

Sunt speciali şi au fost trimişi pe lume cu un scop- să ne înveţe iubirea şi toleranţa. Se bucură pentru fiecare moment nou din viaţa lor şi au o imensă capacitate de a dărui dragoste. Aceştia sunt copiii de la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă de la Valea Mare pentru care, anul acesta, Moş Crăciun a venit deghizat în jandarm.

Cadouri, rechizite pentru şcoală şi dulciuri acestea au fost darurile pe care aceşti copii speciali le-au primit din partea reprezentanţilor Jandarmeriei Argeş trimişi cu misiune specială chiar de către Moş Crăciun căci cine altcineva ar fi putut afla dorinţa unuia dintre copii?! Înainte de Crăciun , copiii de la centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă au fost gazdele elevilor de şcoala Vintilă Brătianu  cu care au împărţit gânduri şi dorinţe. Aşa a aflat unul dintre profesorii centrului , Valentina Pascu, faptul că unul dintre copiii speciali pe care îi are în grijă  şi-ar dori de Crăciun un ursuleţ de pluş . Chiar în ziua de Ajun  dorinţa lui a fost îndeplinită,  semn că Moş Crăciun există.

Cu copiii speciali de la Valea Mare ne vom reîntâlni pe 24 ianuarie atunci când ne vor oferi o lecţie de patriotism pe care ar trebui să o primim cum se cuvine.

 

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....