spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Ponta, prima reactie la modificarea Codului Penal operata de Senat

Facebook Twitter Google+

Senatul a adoptat luni modificarea Codului Penal, impunand ca masurile preventive sa fie luate in baza unor ‘indicii temeinice’ si nu in baza unor ‘suspiciuni rezonabile’. Astfel se revine la sintagma din vechiul Cod Penal. Decizia a fost luata cu 88 de voturi pentru si 22 impotriva. Decizia finala va apartine insa Camerei Deputatilor.

”Am văzut un singur lucru, că o majoritate covârşitoare, 88 parcă, la 20. Deci înseamnă că toate grupurile parlamentare au votat pentru, ce se va întâmpla la Cameră vă vom spune când ajunge la Cameră”, a declarat premierul Ponta după votul dat în Senat.

Citeste si: Senatul a decis: Arestarea se face doar pe INDICII TEMEINICE nu pe SUSPICIUNI REZONABILE

„Măsurile preventive pot fi dispuse dacă din probe rezultă indicii temeinice că o persoană a săvârşit o faptă prevazută de legea penală”, este amendamentul votat în Senat.

Reacția lui Băsescu la modificări: Băsescu: Opriți-vă, imbecililor!

Reacția unui inițiator: ‘Noi ajutăm judecătorii’ / În fața arestărilor fluviu un senator nu mai vrea ‘suspiciuni rezonabile’

Source Article from http://www.stiripesurse.ro/ponta-prima-reactie-la-modificarea-codului-penal-operata-de-senat_955479.html

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments