spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Poliţiştii din Capitală au salvat un pui de pisică blocat în compartimentul motorului unei maşini

Facebook Twitter Google+

Poliţiştii locali din Capitală au salvat un pui de pisică blocat în compartimentul motorului unei maşini, după ce acesta se încurcase printre cablurile electrice ale autoturismului, potrivit Agerpres.

Un echipaj al serviciului Poliţia Animalelor din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală şi Control a Municipiului Bucureşti a intervenit, luni seară, în zona străzii Liviu Rebreanu din sectorul 3 al Capitalei, după ce mai mulţi locuitori au reclamat că de sub capota unei maşini se aude mieunatul unei pisici, informează Poliţia Locală, într-o postare pe Facebook.

Citește și: Copiii din Olt cazaţi la Mănăstirea Humorului au făcut indigestie de la exces de dulciuri

„La faţa locului, agenţii P.L.M.B. au descoperit că un pisoi – care se refugiase în compartimentul motorului – se încurcase între fişele electrice ale bobinei de inducţie şi nu se mai putea elibera. După ce au aflat cine era proprietarul autoturismului în care se furişase micul pisoi, poliţiştii locali au luat legătura cu acesta şi, împreună cu el, au reuşit să scoată animalul blocat între piesele motorului. Acum, pisoiul – care se afla într-o stare bună de sănătate – urmează să fie adoptat chiar de către proprietarul ‘maşinii-capcană'”, a precizat sursa citată.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments