Conecteaza-te cu noi

Campulung

Poliţiştii câmpulungeni au dat statul în judecată

Publicat

in

La începutul acestui an, poliţiştii câmpulungeni au acţionat în judecată Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Finanţelor Publice şi Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş.
Odată creat precedentul prin faptul că dascălii şi-au obţinut, la finele anului trecut, banii „reţinuţi” de stat, şi poliţiştii speră să câştige procesul intentat în data de 13 ianuarie 2015 şi să-şi recâştige drepturile salariale ce le-au fost tăiate, în 2010, de Guvernul Boc.
Mai exact este vorba de cel de-al 13 salariu, dar şi de alte drepturi ce li s-ar fi cuvenit şi care le-au fost tăiate.
Numărul poliţiştilor câmpulungeni care au acţionat statul în judecată se ridică, în primă fază la 43, urmând ca şi alţi poliţişti să le urmeze exemplul.

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

CITEȘTE și dă MAI DEPARTE ! Așa arată DECLARAȚIA PE PROPRIE RĂSPUNDERE și ADEVERINȚA DE LA ANGAJATOR NECESARE DEPLASĂRII

Publicat

in

De

Cei care se deplasează între orele 22:00 şi 6:00 vor trebui să completeze, începând de luni seară, în conformitate cu ordonanţa militară emisă de MAI, o declaraţie pe proprie răspundere în care să precizeze motivul deplasării, iar în cazurile speciale, şi traseul acesteia. În cazul celor care merg la serviciu, este necesară o adeverinţă permanentă din partea angajatorului care să ateste că prezenţa la locul de muncă este esenţială pentru activitatea organizaţiei şi nu poate fi organizată sub formă de telemuncă.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

BOMBĂ! După controlul intern și un protest, șeful Poliției Câmpulung s-a pensionat ! VEZI CINE I-A LUAT LOCUL

Publicat

in

De

Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să comunice următoarele:

Începând cu data de 20 martie a.c., în urma dispoziției șefului Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, pentru asigurarea continuității actului managerial, comisar șef de poliție Iordache Marian a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile de șef al Poliției Municipiului Câmpulung. Ofițerul a îndeplinit, din anul 2016 și până în prezent, funcția de adjunct al șefului Secției 1 Poliție Pitești.

Pentru funcția de adjunct al șefului Secției 1 Poliție Pitești a fost împuternicit comisar șef Ionescu Adrian – ofițer din cadrul Biroului Combaterea Delictelor Silvice al Serviciului Ordine Publică.

Tot începând cu data de 20 martie a.c., comisar șef Ciolan Gheorghe a încetat raporturile de serviciu cu instituția noastră, cu ocazia pensionării.

Reaminitm ca, in urma cu trei saptamani, imediat după ce presa națională a publicat povestea tragică a adolescentei Mihaela Miloiu din Capul Piscului, care a fost racolată de proxeneţi și ucisă ulterior, pentru că fata a depus mărturie la DIICOT într-un dosar de proxenetism, Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat il va destitui din funcţie pe şeful Poliţiei municipiului Câmpulung Muscel, comisarul-şef Gheorghe Ciolan. Acesta a ordona si un amplu control la Politia Campulung, control care a scos in evidenta grave nereguli. Măsura a fost luată ca urmare a incapacităţii, de acum, fostului şef al Poliţiei din Câmpulung, de a ţine sub control activitatea grupărilor de proxeneţi şi traficanţi de persoane din oraş, în contextul în care Câmpulungul are deja renumele de centru de greutate al infracţionalităţii de acest gen.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

PROFIT 24 TV LIVE

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend