Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Polițist împușcat la Mușătești, azi noapte

Publicat

in

A fost agitație mare, azi noapte, în comuna Mușătești din județul Argeș. Un polițist, în vârstă de 28 de ani, originar Mușătești, a fost împușcat noaptea trecută in timp ce se afla cu un bărbat într-o  pădure de la Mușătești. Polițistul și prietenu sau erau acolo pentru a păzi padurea. La un moment dat, s-a auzit o împușcătură, iar polițistul a căzut secerat. Imediat, prietenul sau a sunat o cunostinta care a venit și i-a luat cu mașina apoi i-a dus la spital la Curtea de Argeș.

Grav rănit, polițistul a fost preluat de medici pentru a fi operat. De acolo s-a solicitat sânge pentru că bărbatul pierdea foarte mult. Ulterior, pentru că starea lui era gravă, s-a luat decizia să îl transfere la București, cu elicopterul.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru tentativă de omor.

Potrivit informațiilor, bărbatul împușcat este polițist la o secție din București și se afla în concediu.

Revenim cu detalii…

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Nelu Tătaru, despre vaccinul pentru coronavirus: Vor fi testate pe persoanele tinere

Publicat

in

De

Nelu Tătaru a anunțat, joi seara, că România va beneficia, în scurt timp, de mai multe vaccinuri împotriva COVID-19. Tătaru a precizat că ele vor fi în teste, iar populația ar putea fi vaccinată în masă abia în toamnă.

”Vom avea mai multe vaccinuri care vor fi testate. Ele vor fi la Institutul Matei Balș. Vor fi testate pe persoanele tinere. Dar, să nu ne așteptăm mai devreme de 6 luni la un vaccin.”, a spus Tătaru, la Realitatea PLUS.

Vezi și:În plină epidemie de coronavirus, Hellvig ar fi fost ‘convocat de urgență’ în SUA! Șeful SRI și-a trimis, însă, înlocuitorul

Comentariu: Medicii între eroi și ‘dezertori’

Proiect bombă! Interdicții majore pentru următorii doi ani

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Dr. Voicu Victor: Coronavirusul este ca o armă biologică!

Publicat

in

De

 Academicianul profesor doctor Victor Voicu declară că noul cronavirus seamănă cu o armă biologică.

„O armă biologică trebuie să îndeplinească vreo 12 criterii. Vă spun doar câteva: să fie suficient de agresivă ca să producă efecte cu pierderi umane, să fie obținută ușor, să fie rezistentă în mediu, să nu aibă antidot/vaccin, să fie ușor de disimulat.

Constatăm că aproape toate corespund cu noul coronavirus.

Poate să fie și întâmplare, admitem orice. În știința e posibil orice”, a declarat Victor Voicu, general (r), medic farmacolog, doctor în medicină, joi seară, la Antena 3.

Vezi și

În plină epidemie de coronavirus, Hellvig ar fi fost ‘convocat de urgență’ în SUA! Șeful SRI și-a trimis, însă, înlocuitorul

Comentariu: Medicii între eroi și ‘dezertori’

Proiect bombă! Interdicții majore pentru următorii doi ani

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

PROFIT 24 TV LIVE

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

SUSTINE INDEPENDENTA NOASTRĂ

Dacă esti multumit de activitatea noastra si crezi ca facem o presa libera, ne poti sprijini sa continumam in slujba ta, fara a fi nevoiti sa facem contracte cu statul

În Trend