spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Poliția Română a făcut anunțul! Zeci de persoane au fost prinse

Facebook Twitter Google+
Poliția Română a făcut anunțul! Zeci de persoane au fost prinse

Poliţia Română a anunţat că 87 de persoane au fost suprinse în flagrant delict, într-o singură zi şi au fost prinse 13 persoane date în urmărire naţională sau internaţională.

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române, peste 11.000 de poliţişti au fost la datorie, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, la nivel naţional. Astfel, oamenii legii au fost angrenaţi în 228 de acţiuni şi au intervenit la 2.437 evenimente, dintre care 2.022 sesizate prin 112.

“În urma activităţilor, au fost constatate 712 infracţiuni, 87 de persoane fiind surprinse în flagrant delict. De asemenea, poliţiştii au depistat 13 persoane urmărite naţional sau internaţional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 44 de măsuri preventive.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 5.730 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 1.900.000 de lei”, au precizat reprezentanţii IGPR.

În trafic, poliţiştii rutieri au constatat 73 de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Totodată, pentru neregulile depistate, au fost reţinute 415 de permise de conducere şi au fost retrase 130 de certificate de înmatriculare.

Vezi și

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments