Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

POLIŢIA ÎN ALERTĂ ! Argeşeni ţepuiţi de o firmă de recrutare – Fără loc de muncă dar cu banii luaţi

Publicat

in

– Acestora, în schimbul unor sume de bani, li se promit locuri de muncă bine plătite în străinătate

Zilele trecute mai mulţi argeşeni ne-au sesizat faptul că ar fi fost înşelaţi de o firmă de recrutare care le-ar fi promis ca le gaseste loc de munca in strainatate dar, dupa ce le-au luat diverse sume de bani nu au mai fost de gasit. Contactati de redactorii nostri, Politia a confirmat ca exista mai multe plangeri depuse pe numele firmei reclamate si ca in acest moment se efectueaya cercetari. Iat una dintre scrisorile primite pe adresa de emai a redactiei.
„Ma numesc George N. si  va trimit acest mesaj in speranta ca poate reusiti sa expuneti o firma din Sibiu care inseala oamenii din mai multe judeţe, inclusiv din Argeş, cu promisiuni ca vor fi dusi la munca in Elvetia sau alte tari in schimbul unui onorariu. Firma se numeste S.C. FOCUS INVEST RECRUITMENT S.R.L cu sediul in municipiul Sibiu, strada Bieltz Albert Eduard, nr. 85 B,  jud Sibiu. Telefon 0269701719. Eu insumi am fost pacalit, am sunat in luna martie 2019 la unul din numerele pe care le-am gasit in anuntul lor. Am facut o programare pentru interviu si am strabatut drumul de la Pitesti la Sibiu. La sediul lor am semnat un contract de munca si mi s-a promis ca voi fi dus in Elvetia.  Am platit suma de 640 de ron iar pe bon era trecut 300 ron pentru indosariere, 300 de ron  fotocopiere, 20 redactare documente, 20 o poza.  Mi s-a zis ca aceasta suma de bani platita este o garantie ca eu voi merge la munca. Din a doua zi nu am mai reusit sa iau legatura cu ei. Mi-au dat respins la telefon pana in ziua de azi. Am luat legatura si cu politia din Sibiu si au confirmat ca au in jur de 450 de plangeri penale. Spre surprinderea mea cautand saptamanile acestea de munca in alte tari m-am intersectat iar cu aceasi oameni pe internet. Pare ca nimeni nu ii deranjeaza si inseala sute de oameni in continuare.  Am sunat cu alt numar si am ascultat aceeasi poveste trasa la indigou. As vrea sa mentionez ca daca veti suna direct pe numarul fix nu va vor da detalii legate de bani. Doar daca veti suna pe numerele de mobil. Precizez ca au si acum anunturi de angajare postate pe multe siteuri. Va rugam sa ne ajutati !”

ACTUAL

Vești uriașe din partea premierului- Ce vor primi acești angajați

Publicat

in

De

Premierul Ludovic Orban a declarat joi, că militarii români au cea mai mică diurnă dintre ţările care participă în teatrele de operaţii şi că aceasta va creşte.

„În ceea ce priveşte relaţia dintre Ministerul Apărării şi Ministerul Economiei am convenit să existe anual, prevăzută suma pe care Ministerul Apărării o va folosi în bugetul pe anul respectiv, pentru comenzi şi contracte cu companiile româneşti din industria de Apărare, sigur am avut discuţii şi se participarea României în programele de Cercetare Dezvoltare a Iniţiativei pentru Apărare de la nivel european. În privinţa diurnelor militarilor români aflaţi în teatrele de operaţii cu siguranţă ele vor creşte, urmează să stabilim cu Ministerul Finanţelor cuantumul acestor diurne, avem cele mai mici diurne dintre toate ţările praticipante la misiuni, ca să zic aşa, până şi Bulgaria are diurne mai mari decât noi , ceea ce este de neacceptat. Există un grup de lucru la nivelul Ministerului Apărării care încearcă să realizeze un Proiect de Lege care să repare nedreptăţile şi inechităţile care au apărut în calcului pensiilor de serviciu ale militarilor, în urma Ordonanţei 57”, a declarat premierul.

Ludovic Orban a adăugat că va respecta nivelul de 2% din PIB asumat pentru apărare, şi că va menţine angajamentul faţă de NATO şi pentru bugetul anului viitor.

„Vom atinge procentul de 2% din produsul intern brut, pentru anul acesta prin intermediul plăţilor de 2 miliarde (de euro n.r.) care practic sunt ca şi deblocate. Pentru bugetul pe anul viitor ne menţinem acelaşi angajament, în conformitate cu decizia consensuală care a fost luat că urmare a iniţiativei Preşedintelui pentru a ne respecta angajamentul în faţa partenerilor din NATO” a spus acesta.

Vezi și:

EXCLUSIV Dovada care răstoarnă spusele ministrului Muncii, Violeta Alexandru

EXCLUSIV Revine Nicușor Dan la șefia USR? Dan Barna are zilele numărate

Vești importante- Ce se întâmplă cu vârsta de pensionare pentru aceste persoane

Citeste mai mult

ACTUAL

Eugen Teodorovici îl atacă pe Florin Cîțu: Nu știe să citească un buget

Publicat

in

De

Fostul ministru PSD al Finanțelor a ieșit la atac după ce ministrul Florin Cîțu a declarat că bugetul României are o ‘gaură’ imensă.

„Sunt Al Capone cum e Florin Citu seful FBI. Dincolo de gluma, o discutie serioasa. Imi exprim profunda dezamagire si mahnire ca dl Citu nu stie sa citeasca un buget. A prezentat o situatie in care prezinta partial sau trunchiat executia la 9 luni de zile. Pe site-ul MFP era un istoric al veniturilor si cheltuielilor programate pe fiecare luna in parte. Acolo vedea foarte clar ca veniturile programate raportat la partea de executie, daca luam pe 2019 la prezent sa spunem, avem 21,7 miliarde lei venituri estimate, iar cheltuieli de 21 miliarde lei, ce inseamna ca nu este niciun fel de gaura in bugetul de stat”, a zis Teodorovici la sediul PSD.

Vezi și:

EXCLUSIV Dovada care răstoarnă spusele ministrului Muncii, Violeta Alexandru

EXCLUSIV Revine Nicușor Dan la șefia USR? Dan Barna are zilele numărate

Vești importante- Ce se întâmplă cu vârsta de pensionare pentru aceste persoane

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

SUNTEM SI AICI

În Trend