Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

PMP a dat lovitura: Dănuț Dinu candidează la Primăria Pitești din partea partidului lui Băsescu

Publicat

in

Se anunţă o bătălie crâncenă dar extrem de interesanta pentru fotoliul de primar al Piteştiului. Cel mai nou intrat în cursă este consilierul local independent Dănuț Dinu. Acesta a anunțat azi că va candida la Primăria Pitești din partea PMP. Dinu s-a alăturat organizației județene a PMP, conduse de Cătălin Bulf. “Astăzi am semnat cu PMP urmând ca la anul să candidez la Primăria Pitești. Am ales un partid echilibrat, de opoziție, care se adresează tuturor categoriilor de cetățeni.Îmi voi construi o echipa de oameni noi care nu au făcut politică în încercarea de a convinge piteștenii că sunt persoana care le merită încrederea”, a transmis Dinu pe o rețea de socializare.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Lovitură pentru părinții Alexandrei Măceșanu! Este revoltător

Publicat

in

De

Părinții Alexandrei Măceșanu au primit o lovitură grea din partea Curții de Apel Craiova. Cererea lor, referitoare la procesul în care Gheorghe Dincă este judecat, a fost considerată nefondată. 

Părinții Alexandrei Măceșanu au formulat o cerere prin care dosarul Caracal să fie stramutat de la Tribunalul Olt. Pe lângă toate acestea, soții Măceșanu au fost obligați de instanță să suporte cheltuielile judiciare, care ajung la suma de 25 de lei fiecare.

„Respinge, ca nefondată, cererea de strămutare formulată de petenţii Măceşanu Tudoriţa şi Măceşanu Ion. Obligă pe fiecare petent la câte 25 lei cheltuieli judiciare avansate de stat”, se menţionează în decizia instanţei.

Onorariile avocaţilor desemnaţi din oficiu pentru apărarea inculpaţilor Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu rămân în atribuția statului.

Avocatul familiei Măceșanu a declarat că: „Oricum, indiferent unde va fi, noi am invocat cel puţin cinci excepţii pe cameră preliminară urmând să se pronunţe şi atunci vom vedea dacă va fi imparţial sau nu. Din punctul meu de vedere, pentru a înlătura orice suspiciune rezonabilă cu privire la acest aspect, ar trebui să trimită dosarul undeva spre Tribunalul Mehedinţi sau oriunde în altă parte, mai puţin în Dolj şi Olt. Ştim bine că procurorul Vasilescu a instrumentat această cauză şi, din câte am înţeles, soţia acestuia este judecător la Curtea de Apel Craiova”, a spus avocatul familiei Măceşanu, înainte de pronunţare, conform Agerpres.

Vezi și: EXCLUSIV Denunțătoarea lui Mircea Beuran l-ar fi executat pe reputatul chirurg și de la Spitalul de Urgență Floreasca

EXCLUSIV După mega-alianța Stângii, Rareș Bogdan reacționează! Dezvăluire din interior: Nu vom sta cu mâinile în sân

SURSE PSD pregătește o super-alianță! Pericol mare pentru PNL, PMP și USR

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Traian Băsescu, atac la adresa foștilor miniștrii de Finanțe: De ce nu l-aţi dat pe Teodorovici cu capul de toţi pereţii?

Publicat

in

De

Întrebat de senatorul UDMR Tantos Barna cine ar trebui să plătească pentru greşelile magistraţilor care au dus ca România să fie condamnată la CEDO, Traian Băsescu a răspuns: „De ce nu l-aţi dat pe (Eugen)Teodorovici cu capul de toţi pereţii pentru că nu a iniţiat procedurile de recuperare de la cei care au greşit şi am plătit la CEDO? (…) Există procedură în lege prin care banii prin care sunt imputaţi ţării la CEDO să poată fi imputaţi magistratului care a făcut ca România să fie penalizată”.

Fostul preşedinte este de părere că miniştrii de Finanţe „au fost toţi laşi şi nu au procedat la recuperarea banilor”. „Un stat care ar trebui să plătească tot ce i s-a pus statului român nu are cum să nu se declare falimentar. România nu are nicio şansă să nu intre într-o criză gravă dacă nu se opreşte odată această avalanşa de bani pe care trebuie să îi plătească statul de multe ori prin voinţa oamenilor politici”, a afirmat fostul preşedinte.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend