Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Plecat să se destindă, Consilierul Ion Șerban s-a supărat iar: de 3 zile nu a mai vazut un maidanez pe stradă !

Publicat

in

Consilierul local Ion Șerban are iar mari tristeți și dezamăgiri. El spune, într-o postare pe facebook,  că e foarte trist știind că ghenele de gunoi din Curtea de Argeș sunt oribile și nimeni nu vrea să le modernizeze dar, mai ales, e supărat  că nu a mai văzut un maidanez pe străzii de trei zile. Adică exact de cînd a plecat din țară spre Anglia, acolo unde petrece câteva zile alături de familie. Consilierul a plecat de săptămâna trecută să viziteze Anglia, la invitația fiicei sale, Alexandra. Ajuns în zona centrala a Regatului, in Coventry, Serban a rămas impresionat de de ceea ce a văzut și simțit:   „Aici este soare, trotuarele sunt libere, strazile salubrizate de dimineata, verdeata este peste tot amplasata in mod judicios iar noaptea este ca ziua.  AICI ESTE COVENTRY UNDE TOTUL FUNCTIONEAZA CA CEASUL , FIECARE STIE CE ARE DE FACUT SI CULMEA MA AFLU TOT PE TERRA. DE CE NU AM PUTUT SI NOI SA FIM ASA , SA CONSTRUIM SISTEMATIC, DUPA CALCULE SI CU BUN GUST ? Sunt foarte  trist cand ma gandesc la ghenele noastre de gunoi din cartiere pe care nu vrem a le moderniza cumva. Sunt suparat ca aici nu am vazut niciun maidanez de 3 zile dar o sa imi revin cand voi reveni acasa . Merg sa beau un pahar cu apa care chiar este ,incolora , inodora si insipida”, a scris consilierul Șerban pe facebook.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Verificări de ultimă oră! Marcel Vela a ieșit la control

Publicat

in

De

Despre noi Ultimele știri din mediul economic. Bugetul.ro vă oferă zilnic cele mai noi știri economice din România, noutăți interne și externe, analize, studii, opinii, interviuri.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Verificări la sânge efectuate de Poliția Capitalei, împreună cu MApN și Jandarmeria Română

Publicat

in

De

Ieri, 4 aprilie, în intervalul orar 16.00 – 21.00, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au acționat cu forțe mărite, în sectoarele 2 și 5 ale municipiului, pentru verificarea respectării restricțiilor impuse de Ordonanțele Militare, informează Poliția Capitalei.

Alături de polițiști au acționat și reprezentanți ai Jandarmeriei, Poliției Locale și militari.

Au fost verificați peste 280 de conducători auto și legitimate sau verificate la domiciliu peste 300 de persoane.

Pentru nerespectarea prevederilor Ordonanțelor Militare, pe parcursul acestor verificări, au fost aplicate 85 de sancțiuni contravenționale în valoare de 240.500 lei.

Reamintim, că potrivit ultimelor modificări legislative, începând cu 03 aprilie a.c., limitele amenzilor aplicate pentru nerespectarea restricțiilor impuse prin ordonanțele militare, sunt de 2000 – 20.000 lei pentru persoane fizice și

10.000 – 70.000 lei pentru persoane juridice.

De asemenea , în funcție de natura și gravitatea faptei, se pot aplica și una sau mai multe dintre următoarele sancțiuni contravenționale complementare, prevăzute în ordonanțele militare:

a) confiscarea bunurilor destinate, folosite sau rezultate din contravenție;

b) interzicerea accesului prin aplicarea sigiliului de către organele abilitate;

c) suspendarea temporară a activității;

d) desființarea unor lucrări;

e) refacerea unor amenajări.

#staiacasa

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

PROFIT 24 TV LIVE

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

SUSTINE INDEPENDENTA NOASTRĂ

Dacă esti multumit de activitatea noastra si crezi ca facem o presa libera, ne poti sprijini sa continumam in slujba ta, fara a fi nevoiti sa facem contracte cu statul

În Trend