spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Placari cu sticla colorata pentru o locuinta de poveste

Facebook Twitter Google+
Placari cu sticla colorata pentru o locuinta de poveste

Specialistii care se ocupa cu amenajari interioare si design interior le recomanda celor care doresc sa faca modificari in locuinta lor placarile cu sticla colorata. Aceasta optiune este ideala atat in spatii rezidentiale, cat si comerciale. Placarea cu sticla colorata ofera utilizatorilor mai multe avantaje, de la faptul ca aceasta se curata mult mai usor ca si peretii normali, versatilitatea si siguranta in utilizare, pana la avantajul ca nu se pateaza. Online sunt disponibile modele diverse de sticla colorata printata din care cei interesati pot alege cu ce sa isi amenajeze locuinta.

Sticla colorata – o varianta ideala la faianta

Alegerea sticlei colorate in locul faiantei in bucatarie este influentata de costuri, dar si de design. Exista o oferta si o cerere la fel de mare pentru faianta, preturile fiind mai mici pentru aceasta comparativ cu placarile de sticla. Cumparatorii trebuie sa tina cont de faptul ca investitia in placari din sticla colorata depinde de dimensiunea acesteia, de felul sticlei, dar si de elementele de personalizare. Un alt avantaj al sticlei colorate este usurinta in curatare si de intretinere.

Costul faiantei reprezinta de cele mai multe ori un avantaj pentru potentialii clienti, insa sunt si mici dezavantaje ale acestui stil de amenajare. In primul rand, uleiul si reziduurile se acumuleaza in rosturi care devin inestetice in timp.

Din punct de vedere estetic, sticla colorata poate fi personalizata cu orice imagine de rezolutie inalta, asigurand protectie culorii la caldura, ulei sau reziduuri si faptul ca aceasta va ramane asa cum a fost cumparata un timp mai indelungat. Placarea cu sticla colorata este unitara, astfel incat utilizatorii nu trebuie sa mai aiba grija rosturilor, iar adezivul special folosit pentru aplicarea sticlei este mult mai rezistent la mucegai decat chiturile pentru rosturile faiantei. Placarea cu sticla colorata si imprimata ofera bailor si bucatariilor o eleganta unica, iar creativitatea ramane singura limita.

Placari cu sticla colorata pentru spatii comerciale

Nu numai spatiile rezidentiale se placheaza cu sticla colorata personalizata, ci si spatiile comerciale. Sticla nu este folosita doar pentru fatade impresionante sau pentru compartimentari foarte practice, ci si pentru a placa peretii. Sticla este folosita mai ales in zonele comune de trafic, insa nu exista limite in acest sens. Practic, fiecare perete poate fi placat cu sticla, indiferent ca este vorba de spatii de birouri, de mall-uri sau hoteluri, de restaurante si bucatarii, de cabinete medicale, iar lista poate continua. Sticla colorata creeaza o atmosfera sofisticata cu un impact pozitiv si de lunga durata.

Placarile cu sticla emailata ceramica sunt recomandate atat in zonele publice cu trafic crescut, cat si pentru fatadele ventilate de exterior. Placarea cu sticla se poate realiza dintr-o singura bucata, genereaza spatii mari, elegante si foarte curate, elimina rosturile ca si in cazul placarii cu faianta sau cu piatra naturala si aduce beneficii din punct de vedere al curateniei si mentenantei. Sticla securizata termic este de pana la cinci ori mai rezistenta decat o sticla obisnuita, fiind capabila sa reziste la restrangeri mecanice si devenind o solutie la indemana oricui pentru placarea in holurile spatiilor de birouri.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....