spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Piscina de la Corbi, o investiţie de care se bucurǎ tinerii din Curtea de Argeş

Facebook Twitter Google+
Piscina de la Corbi, o investiţie de care se bucurǎ tinerii din Curtea de Argeş

« O investiţie reuşitǎ » aşa caracterizeaza primarul comunei Corbi, Virgil Baciu, locul de agrement cu piscinǎ, biliard, bar şi terenuri de tenis, inaugurat la începutul verii în comuna pe care o conduce.

« Piscina e o investiţie reuşitǎ de care se bucurǎ atât locuitorii comunei cât şi cei din alte zone şi foarte mulţi tineri din Curtea de Argeş. Am luat-o înainte dar sper sǎ înceapǎ şi în Curtea de Argeş implicarea în acest domeniu şi sǎ ni se urmeze exemplu » a declarat Baciu pentru PROFIT.

In aceastǎ perioadǎ, în comuna Corbi se lucreazǎ intens la racordarea gorpodǎriilor la noua reţea de apǎ. « Sper ca pânǎ în toamnǎ sǎ se finalizeze racordarea în toate satele comunei pentru ca nici o gospodǎrie sǎ nu mai fie fǎrǎ apǎ în curte. De asemenea, am reuşit sǎ accesǎm fonduri europene şi pentru reţeaua de canalizare şi îns curt timp vom începe lucrǎrile în satele Corbi şi Jgheaburi » a mai declarat Virgil Baciu.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....