spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Piața imobiliară din Argeș a explodat! Narcisă Uța, Klanar Imobiliare: „Se impune construcţia a minim 5 blocuri de locuinţe în Curtea de Argeș”

Facebook Twitter Google+
Piața imobiliară din Argeș a explodat! Narcisă Uța, Klanar Imobiliare: „Se impune construcţia a minim 5 blocuri de locuinţe în Curtea de Argeș”

Piața imobiliară din județul Argeș se află într-un moment extrem de bun. Motorul ei, creditarea, a funcționat din plin în primele 4 luni ale anului 2018. De la începutul primăverii, însă, au revenit pe piață clienții cu bani dar și cu pretenții crescute, așa se face că, în acest moment, piața imobiliară are motoarele turate la maxim. S-a ajuns până într-acolo încât apartamentelse să se vândă în timp record, de o zi, două, la fel și terenurile de dimensiuni mici și medii, bine poziționate, pretabile pentru construcția de case.

La Curtea de Argeș și Pitești prețurile sunt în creștere ușoară

Cum a evoluat piață imobiliară din Argeș pană în acest moment? Potrivit argeș-imobiliare.ro, portalul deținut de KLANAR IMOBILIARE, cea mai puternică agenție imobiliară din Argeș, prețurile apartamentelor au crescut, în primele 4 luni a acestui an, cu circa 2,9% la nivel de județ, comparativ cu aceeași perioadă din 2017. Prețul mediu de vânzare pe metru pătrat util, la apartamente noi și vechi, s-a situat între un minim de 615 euro/mp și un maxim de 890 euro/mp, la finele lunii aprilie 2018, conform statisticilor agenției KLANR și al datelor de pe portalul argeș-imobiliare.ro. „In primele 4 luni ale anului se constată o creștere usoară a prețurilor. O accelerare a tranzacțiilor se resimte de la începutul lunii aprilie, în preajma Paștelui. A urmat, apoi, deschiderea sezonului de nunți ce a dus la apariția tinerelor familii care pornesc la drum cu sume de bani consistente provenite din darurile de nuntă. Acestea au acumulat suficienți bani cât să își cumpere o proprietate, apartament și, mai nou, case care au crescut în preferințele tinerelor familii. Cerere există și chiar se poate spune că suntem în perioadă de vârf a tranzacțiilor, mai ales că agenția noastră oferă o serie de facilități, inclusiv plată în rate fără bancă.” a declarat pentru ziarul PROFIT Narcisa Uță, managerul Klanar Imobiliare, cea mai puternică agenție imobiliară din județul Argeș.

Narcisa Uță: ” Se impune construcţia a minim 5 blocuri de locuinţe in Curtea de Argeș”

La Curtea de Argeș situația este foarte delicată și a dus la o explozie a tranzacțiilor imobiliare iar de aici până la majorări de prețuri nu este decât un pas. Motivul l-am aflat tot de la Klanar Imobiliare: ” În Curtea de Argeș oferta rămâne constantă de ani buni încoace în timp ce cererea este în creștere accentuată iar explicația este că nu s-a construit nimic în ultimii ani în materie de blocuri de locuințe. În ultimi 20 ani în oraș nu s-au construit decât 4 blocuri de locuințe și acelea mici. Practic, avem un număr constant de oferte ce derivă din fondul vechi de

Narcisa Uţă, manager Klanar Imobiliare si proprietara a portalulrilor arges-imobiliare.ro si maxioferte.ro

Narcisa Uţă, manager Klanar Imobiliare si proprietara a portalulurilor arges-imobiliare.ro si maxioferte.ro

apartamente, construit până în 89, și o ofertă în creștere. În prezent asistăm la o explozie a tranzacțiilor, asta pentru că, așa cum spuneam mai devreme, apar noi cupluri tinere care vor o casă nouă și, ca și în anii precedenți, mai apăr și clienții din București și alte orașe care ies la pensie acolo și vor o viață liniștită aici”, spune Narcisă Uța de la Klanar Imobiliare care a completat că în acest moment este nevoie mare de apartamente pentru a acoperi cererile clienților și recomanda investitorilor să construiască blocuri de locuințe la Curtea de Argeș.”La datele pe care le deținem în baza agenției noastre, în Curtea de Argeș este nevoie de construcția a cel puțin 5 blocuri de locuințe cu un total de minim 80 unități locative pentru a tempera cererea din ce în ce mai crescută „, conchide Narcisa Uță, managerul Klanar Imobiliare, cea mai puternică agenție imobiliară din județul Argeș.
Așadar, dacă aveți la vânzare un apartament cu sau fără „pretentii”, puteți să îl vindeți rapid prin intermediul Klanar Imobiliare. Este simplu, doar sunați la 0743 237 183 sau mergeți direct la sediul din Curtea de Argeș al Agenției Klanar, în centrul orașului, în spatele Bisericii Sfântu Gheorghe. Echipa de agenți va vor oferi clientul potrivit dar și cele mai bune soluții , sfaturi și alte informații. Sau CLICK AICI pentru a ajunge pe siteul agentiei KLANAR www.arges-imobiliare.ro

 

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....