Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Piaţa de videochat din România a ajuns într-un singur an la câştiguri triple, de 100 milioane de euro

Publicat

in

Cifrele de afaceri şi profitul companiilor de videochat s-au triplat în 2016, faţă de anul trecut, afacerea ajungând la o valoare totală de 100 de milioane de euro, potrivit unui comunicat transmis luni de firma Gloria Agency.
Piaţa de videochat din România a ajuns într-un singur an la câştiguri triple, de 100 milioane de euro

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Gest inexplicabil – Un elev s-a aruncat de la etajul doi al unui liceu

Publicat

in

De

Un elev în vârstă de 12 ani a căzut de la etajul doi al unei școli din Constanța. Potrivit România TV, incidentul este deosebit de grav. Din primele informații, un elev în vârstă de 12 ani s-a aruncat de la etajul doi al școlii în care învăța.

Procesul de destituire al lui Donald Trump, aproape de final: Se anunță un joc de șah destul de strâns

Din fericire, băiețelul este conștient și nu se știe deocamdată ce a dus la acest gest al lui.

„Am fost solicitați sa intervenim la un copil căzut de la înălțime, la Liceul George Călinescu. Acesta are 12 ani. Intervin SMURD B și SMURD C din cadrul detașamentului Palas. Din primele informații, băiatul este conștient. Acesta a căzut de la etajul 2 al liceului”, au transmis reprezentanții ISU Constanța.

La fața locului s-au deplasat și polițiștii, care fac chiar acum o anchetă, inclusiv printre colegii copilului.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Belgia a repatriat patru copii ale căror mame au luat parte la lupte în Siria

Publicat

in

De

Patru copii belgieni cu vârste cuprinse între cinci şi opt ani, ale căror mame au luat parte la lupte în Siria, au fost repatriaţi luni venind din Turcia, a anunţat Parchetul din Anvers într-un comunicat citat de AFP potrivit Agerpres.

Potrivit presei belgiene, este vorba despre patru dintre cei şase copii ai Tatianei Wielandt (27 de ani) şi ai lui Bouchra Abouallal (26 de ani), care la finalul lui 2019 au părăsit tabăra din nordul Siriei unde erau deţinute alături de copii.

Cele două femei, plecate din Belgia în 2013 pentru a se alătura unei grupări jihadiste, au fost condamnate în contumacie la Anvers (nordul Belgiei), în 2018, la cinci ani de închisoare pentru participare la activităţile unei grupări teroriste, pedeapsă confirmată în apel contra fiecăreia dintre ele.

Fără a oferi vreo identitate, Parchetul a explicat că ”patru copii cu vârste de 5 ani, 5 ani, 7 ani şi 8 ani au aterizat astăzi din Turcia pe aeroportul Zaventem” (din apropiere de Bruxelles). Alţi doi copii, mai mici ca vârstă, au rămas alături de mamele lor întemniţate în Turcia.

Cei patru copii repatriaţi au obţinut de la ambasada Belgiei în Turcia documentele de călătorie necesare.

La sosirea în Belgia ei au fost supuşi unui control medical într-un spital din Anvers, înainte de a fi prezentaţi unui judecător care va decide măsurile de protecţie adecvate

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend